resipi ayam

Ayam Kuzi Johor

Ayam Kuzi Johor. Buat masa sekarang , anda boleh pilih untuk duduk dalam 4 jenis chalet yang berlainan bernama, daun 1, daun 2, daun 3 dan daun cottage. Kalau anda nak menjamu selera anda boleh ke kopi n karf café untuk menikmati hidangan seperti kuzi ayam kelantan, popia kemboja, dan bakso.

Ramadhan 2021 Selera Malaysia Buffet Dinner at Thistle
Ramadhan 2021 Selera Malaysia Buffet Dinner at Thistle from www.mialiana.com

Kalau anda nak menjamu selera anda boleh ke kopi n karf café untuk menikmati hidangan seperti kuzi ayam kelantan, popia kemboja, dan bakso. Traditionally it is eaten with white rice, sambal belacan and ulam; Buat masa sekarang , anda boleh pilih untuk duduk dalam 4 jenis chalet yang berlainan bernama, daun 1, daun 2, daun 3 dan daun cottage.

Kalau Anda Nak Menjamu Selera Anda Boleh Ke Kopi N Karf Café Untuk Menikmati Hidangan Seperti Kuzi Ayam Kelantan, Popia Kemboja, Dan Bakso.

Buat masa sekarang , anda boleh pilih untuk duduk dalam 4 jenis chalet yang berlainan bernama, daun 1, daun 2, daun 3 dan daun cottage. Kuzi ayam, a thick curry. Traditionally it is eaten with white rice, sambal belacan and ulam;