negeri malay

Bahasa Kedah Pekat

Bahasa Kedah Pekat. Orang kedah sendiri pun susah nak paham loghat ni pekat giler. Loghat kedah aku sangat pekat aku blushing.

“Cheq Nak Menikah, Gena?” Cara MKN Kedah Perjelas SOP PKPB
“Cheq Nak Menikah, Gena?” Cara MKN Kedah Perjelas SOP PKPB from siakapkeli.my

Loghat kedah aku sangat pekat aku blushing. Berikut ini makna dan tulisan kata pekat yang benar: See more of munsyi muda bahasa on facebook.

See More Of Munsyi Muda Bahasa On Facebook.

Pdf kata soal dalam dialek kedah. Loghat kedah( tambahan) perkataan : About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Likat Atau Kental (Tidak Encer Tentang Barang Cair);

7 loghat kedah terkenal di seluruh dunia apekinah com. Kedah ohsem 195 perkataan loghat kedah yang biasa فيسبوك. 1pe·kat a likat atau kental (tidak encer tt barang cair);

Bahasa Austronesian Ini Dituturkan Oleh Penduduk Di Sekitar Kedah, Pulau Pinang, Bahagian Utara Perak Dan Juga Perlis.

1 pekat / 1 pe·kat/ a likat atau kental (tidak encer tt barang cair); Kulit kering dari luka ayat : Pdf kecik konet feminin dan maskulin dalam bahasa lisan kedah.

See also  Ikbn Kedah

Kedah Ohsem 195 Perkataan Loghat Kedah Yang Biasa فيسبوك

.juga memiliki nuansa hijau yang sangat pekat. Bahasa melayu kedah ialah salah satu cabang bahasa melayu yang digunakan oleh penutur di wilayah utara semenanjung malaysia. Terjemahan frasa sangat pekat dari bahasa indonesia ke bahasa inggris dan contoh penggunaan sangat pekat dalam kalimat dengan terjemahannya:

Press Alt + / To Open This Menu.

Cheq nak menikah gena cara mkn kedah perjelas sop pkpb guna loghat kedah pekat bikin ramai terhibur. Koleksi bahasa org utara yang kita dok guna. Gelagat budak sekolah rendah cakap loghat kedah pekat gila zulkeyell cuba cakap kedah react youtube.