cuti 2022

Borang Cuti Rehat Khas

Borang Cuti Rehat Khas. Cuti rehat khas boleh diberikan melebihi dari bilangan yang dilayaki secara prorata terhad kepada 10 hari. 10/29/2013 3:36:50 pm keywords ()

Borang Cuti Rehat Khas Guru Terkini orscant
Borang Cuti Rehat Khas Guru Terkini orscant from orscant.blogspot.com

Sila gunakan ” huruf besar ”. * potongan mana yang tidak berkenaan ** keterangan mengenai cuti yang diambil Cuti rehat khas (crk) adalah cuti khusus yang diperuntukkan kepada pegawai perkhidmatan pendidikan.

Kelayakan Cuti Rehat Khas Bagi Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Ialah Sepuluh (10) Hari Setahun.

Cuti rehat khas boleh diberikan melebihi dari bilangan yang dilayaki secara prorata terhad kepada 10 hari. * potongan mana yang tidak berkenaan ** keterangan mengenai cuti yang diambil (a) maklumat anggota / gemulah 1.

Borang Cuti Cuti Rehat Pekerja.

Ketua jabatan bagi pelaksanaan arahan. Biodata perdana menteri malaysia 7. 28 januari 2008 tandatangan guru besar

Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Yang Layak Adalah:

Borang cuti rehat khas guru. Walaupun ini dinamakan cuti, namun, cuti ini tidak boleh diambil atau diluluskan sewenangnya tanpa sebab dan alasan yang kukuh. Menghabiskan cuti rehat mereka dalam tahun ini juga dan jangan menunggu hingga ke akhir tahun dengan harapan membawa ke hadapan baki cuti rehatnya.

Cuti Rehat Khas (Crk) Merupakan Cuti Yang Dikhaskan Kepada Pegawai Perkhidmatan Pendidikan.

Tidak pernah mengambil sebarang cuti tulis 'tiada' 2. (tindakan ini hendaklah diambil setelah cuti diluluskan) tarikh : Kelayakan cuti rehat khas guru adalah 10 hari setahun.

See also  Tarikh Puasa 2022

Permohonan Cuti Rehat Kepada :.……………………………………………………………………………………………………………………….

10/29/2013 3:36:50 pm keywords () Satu salinan borang ini hendaklah disimpan oleh sekolah, dan sesalinan lagi oleh pegawai yang memohon. Cara penebusan awal award wang tunai gantian cuti rehat (gcr) 2022.