cuti 2022

Borang Cuti Rehat Kkm

Borang Cuti Rehat Kkm. Harap saya mendapat kebenaran cuti selama.……… Borang permohonan cuti sakit disahkan sendiri (csds) borang cut i.

Borang Pengiraan Cuti Rehat
Borang Pengiraan Cuti Rehat from kj123jk5.blogspot.com

Pengumpulan cuti rehat bagi gcr hendaklah dihentikan setelah genap 120 hari. (hendaklah diisi dan ditandatangan ringkas sebelum borang diserahkan kepada pemohon). Atau ii) jadual waktu bekerja;

(Tindakan Ini Hendaklah Diambil Setelah Cuti Diluluskan) Tarikh :

Harap saya mendapat kebenaran cuti selama.……… Moshims borang permohonan cuti rehat guru besar. Pemohonan telah diberitahu dan cuti telah direkod.

Borang Pelaksanaan Perkhidmatan Dan Pengurusan Pekerja Bagi Perkhidmatan Kbk Kpm ( Doc, 81 Kb ) (933 Muat Turun) 19 Feb 2019.

Surat kementerian kesihatan malaysia (68) dlm. Maklumat hendaklah dilengkapkan dengan jelas dan menggunakan huruf besar bahagian i : Pegawai tidak layak mendapat cuti gantian.

(Diisi Dan Ditandatangan Ringkas Sebelum Borang.

Borang permohonan pertukaran akaun bank (gaji) borang tuntutan elaun perjalanan dalam negeri. Pemohon diberitahu dan cuti direkod. Borang permohonan perjalanan ke luar negara urusan rasmi pegawai kkm.

See also  Ramadhan Ke Berapa

Pemohon Diberitahu Dan Cuti Direkod.

Pegawai perlu memaklumkan perkara ini kepada ketua jabatan dengan menggunakan borang permohonan seperti di lampiran kepada pekeliling perkhidmatan bil. Borang permohonan cuti tanpa gaji /. Cuti tahunan cuti mandatori cuti sakit dari klinik swasta cuti sakit disahkan sendiri.

** Keterangan Mengenai Cuti Yang Diambil Kepada :

Kebenaran ini perlu dimaklumkan kepada pegawai berkenaan. Borang permohonan cuti gantian (p.a. Borang permohonan cuti tanpa gaji bagi pengawai yang mengikut pasangan bertugas atau berkursus di dalam atau di luar negara.