cuti 2022

Borang Cuti Rehat

Borang Cuti Rehat. Oleh itu, tempoh tersebut termasuk hari rehat sabtu, hari rehat mingguan, hari kelepasan am dan tempoh perjalanan sebelum dan selepas kursus tidak dianggap sebagai bekerja lebih masa. Kebenaran gantian cuti rehat 150 hari digunakan sebagai cuti rehat pada tahun persaraan.

Borang Cuti Rehat Khas malaylamad
Borang Cuti Rehat Khas malaylamad from malaylamad.blogspot.com

Pegawai tidak layak mendapat cuti gantian. Borang permohonan cuti rehat author: Tandatangan pegawai yang meluluskan cuti nota:

Pegawai Tidak Layak Mendapat Cuti Gantian.

Borang permohonan pemberian awal award wang tunai gcr: 150 hari melalui borang meluluskan cuti rehat yang dipohon oleh pegawai tertakluk kepada kepentingan perkhidmatan; (diisi dan ditandatangani ringkas sebelum borang diserahkan kepada pemohon) pemohon diberitahu dan cuti direkod.

Permohonan Cuti Rehat Khas ( Isi Dalam 2 Salinan ) No.

Atau ii) jadual waktu bekerja; Ketua jabatan lulus menerusi hrmis dan menandatangani hrmis dan menandatangani borang lampiran a yang dicetak. Borang kemudahan cuti bersalin 360 hari.

Dalam Pengumuman Bajet 2022 Yang Lalu, Gantian Cuti Rehat Penjawat Awam Akan Dinaikkan Daripada Maksimum 150 Hari Kepada 160 Hari.

Tahun pertama yang tidak dihabiskan, luput pada akhir tahun ketiga. (hendaklah diisi dan ditandatangan ringkas sebelum borang diserahkan kepada pemohon). Menteri kewangan, datuk seri tengku zafrul tengku abdul aziz berkata ia adalah bagi mengiktiraf pengorbanan penjawat awam khususnya golongan barisan yang tidak berpeluang untuk bercuti ketika menangani krisis.

Pengumpulan Cuti Rehat Bagi Gcr Hendaklah Dihentikan Setelah Genap 120 Hari.

Nama penuh (huruf besar) jawatan Pemohonan telah diberitahu dan cuti telah direkod. 9 tahun 1991) atau sistem saraan malaysia, baki cuti rehat.

Saya Memohon Kebenaran Cuti Rehat Selama.

(diisi dan ditandatangan ringkas sebelum borang diserahkan kepada pemohon). Tandatangan pegawai yang meluluskan cuti nota: *sila kemukakan salinan dokumen sokongan/bukti yang telah disahkan bagi menyokong pindaan/pembatalan cuti tersebut seperti: