cuti 2022

Borang Cuti Tanpa Rekod

Borang Cuti Tanpa Rekod. Maklumat hendaklah dilengkapkan dengan jelas dan menggunakan huruf besar. Borang permohonan cuti tanpa gaji /.

Borang cuti tanpa rekod untuk menduduki peperiksaan
Borang cuti tanpa rekod untuk menduduki peperiksaan from www.slideshare.net

Saya dengan ini mengesahkan bahawa maklumat sebagaimana yang dinyatakan di bahagian i dan ii adalah benar. Cuti menghadiri latihan syarikat kerjasama e. Itu bersalin selepas waktu pejabat.

Cuti Menghadiri Mesyuarat Persatuan Ikhtisas G.

Borang permohonan cuti tanpa gaji /. Maklumat hendaklah dilengkapkan dengan jelas dan menggunakan huruf besar. 4) semua hari kelepasan mingguan dan hari kelepasan am yang jatuh.

See also  Borang Cuti

Di Bawah Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 4 Tahun 2015.

Borang permohonan cuti tanpa rekod (ctr) berdasarkan perkara 44, perintah am bab c Borang cuti tanpa rekod peperiksaan. Borang permohonan cuti tanpa rekod (ctr) arahan:

Nama ( Huruf Besar) :

Permohonan kemudahan cuti tanpa rekod. Kumpulan gambar contoh surat permohonan cuti tanpa rekod yang benar 2019. Click to expand document information.

Harap Saya Mendapat Kebenaran Cuti Selama.………

Borang permohonan cuti tidak bergaji (ctg) (terkini julai 2021) false,false,1. Dalam tempoh cuti ini hendaklah diambilkira; Borang untuk menghadiri peperiksaan bagi tujuan mendapat cuti tanpa rekod 1.

3) Cuti Tanpa Rekod Ini Hendaklah Bermula Pada Tarikh Isteri Pegawai.

Borang cuti ganti (jumlah cuti ganti yang layak) perincian. 2 untuk makluman tuan saya akan menduduki peperiksaan pertengahan semester bagi sesi januari 2016 2017 program pendidikan jarak jauh pjj yang akan diadakan pada 18 19 mac 2016 jumaat sabtu. Permohonan cuti di bawah perintah am bab ‘c’ sediakan dalam 4 salinan.