negeri malay

Chalet Menarik Di Yan Kedah

Chalet Menarik Di Yan Kedah. Dinamakan chinta chalet pantai merdeka, chalet kawasan kampung cantik ni mempunyai kemudahan yang sangat selesa dengan dekorasi dalaman yang moden ala hotel urban dan up to date. Patut la bila saya tulis pasal chalet ni, saya asyik teringat dekat pantai port dickson… mungkin sebab saya pernah tulis pasal lexis water chalet port.

Salak Denai Challet, Batu Hampar, Yan, Kedah Tempat
Salak Denai Challet, Batu Hampar, Yan, Kedah Tempat from aryshafayyadh.blogspot.com

Sudah pasti ia merupakan tempat menarik di yan kedah. Dinamakan chinta chalet pantai merdeka, chalet kawasan kampung cantik ni mempunyai kemudahan yang sangat selesa dengan dekorasi dalaman yang moden ala hotel urban dan up to date. Mingguan wanita on twitter wow tempat ini di casa bayu chalet kampung ruat yan kedah semalam cuma rm100 bilik vvip pun cuma rm180 semalam mak ayah yang nak on kan mood bercuti.

Mingguan Wanita On Twitter Wow Tempat Ini Di Casa Bayu Chalet Kampung Ruat Yan Kedah Semalam Cuma Rm100 Bilik Vvip Pun Cuma Rm180 Semalam Mak Ayah Yang Nak On Kan Mood Bercuti.

Kemudahan awam disediakan termasuk resort yang menyediakan chalet penginapan untuk pengunjung yang ingin bercuti disini. Hari ini saya kongsikan satu tempat menarik di yan kedah atau lebih tepat lagi di teroi.homestay atau chalet dalam dusun durian yang berkonsep satu chalet satu kolam sama seperti salak denai dan juga damai gunung.semua kolam menggunakan air dari gunung jerai.memang sejuk menggigit tulang som som.boleh mandi manda puas hati sebab tak. Merdeka clock tower / menara jam besar.

See also  Ayat Kedah

Tempat Menarik Untuk Hari Keluarga Jom Menginap Di Chalet Kolam Renang Pemandangan Laut Yang Indah Di Yan Kedah Ni Port Cuti.

17,488 likes · 18 talking about this · 3,666 were here. Sebagai salah satu destinasi pelancongan di kedah, banyak tempat menarik di yan telah dimajukan dan berbagai aktiviti disediakan untuk pelancong. Aktiviti menarik di yan kedah ada.

Pemandangan Dari Depan Chalet Sangat Cantik Dan Mendamaikan.

So now entry kali ini adalah mengenai suatu tempat yang menarik untuk bercuti santai gitu. Banyak tempat menarik untuk family day di kedah yang boleh merakam memori indah. Titi hayun ialah kawasan peranginan air terjun yang terletak di daerah yan, kedah.

Tempat Menarik Untuk Family Day Di Kedah Juga Adalah Chalet Terapung Persatuan Peladang Pkk Merbok.

Jalan batu hampar, 06900 yan, kedah darul aman. Ad finden sie die besten yan angebote für ihren nächsten urlaub. Zamani s place prices guest house reviews yan malaysia tripadvisor.

Chalet Siti Fatimah Salak Denai Challet Batu Hampar Yan Kedah Macam Yang Iols Kabor Entry Ni Kan Entry Tb So Fyi Weols Sefamilia Bercotik2 Di Salak Denai Chalet Ni Pada Bulan Februari 2016.

Percutian di d yan chalet pantai merdeka kedah januari 2020 chalet yang menarik dan murah youtube. Tempat menarik di yan yan merupakan sebuah bandar dan daerah yang terletak di kedah malaysia. Chalet ni berlatar belakangkan suasana kampung, sawah padi dan gunung jerai.