cuti 2022

Cuti Aidiladha 2016

Cuti Aidiladha 2016. Raya aidiladha tahun ni gilir en.suami sebab masa raya puasa dia kena kerja kan. Haaaa kurang 2 bulan lagi nak habis tahun 2016, pastu melangkah kita ke tahun 2017.

Laman Web Rasmi SK Teluk Ru SELAMAT BERCUTI SEKOLAH
Laman Web Rasmi SK Teluk Ru SELAMAT BERCUTI SEKOLAH from sekkebtelukru.blogspot.com

Semoga eid mubarak tahun ini membawa kebahagian dan keberkatan dalam hidup kita semua. Macam macam rencana di buat bagi memenuhi masa dan waktu terluang. Yelah kan, mas ni kerja dan husband pun kerja.

Tapi Pagi Tu Juga Naik Flight Balik Kampung Suami Di Jeram, Selangor

Salam aidiladha assalamualaikum dan salam sehati sejiwa. Mas seperti biasa setiap kali tiba tahun baru wajib buat perancangan cuti. Rasanya ramai yang akan ambik cuti tambahan pada 8 julai untuk dapatkan 5 hari holiday stretch.

Kalendar Cuti Sekolah 2016 Malaysia.

Kebanyakan cuti utama seperti hari raya cina, hari raya aidilfitri serta hari raya aidiladha jatuh pada hari bekerja, tidak seperti tahun sebelumnya. Salam aidiladha selamat menyambut hari raya aidiladha 1437h/2016 kepada semua umat islam di seluruh dunia dan malaysia khususnya. Zati macam biasa, terpaksa oncall sehingga 8pagi hari raya pertama tu.

Semoga Info Yang Diberikan Ini Bermanfaat Untuk Semua.

Malaysia school holiday & malaysia public holidays 2016 calendar cuti umum & cuti sekolah malaysia 2016. Aku tak tahu nak jawab apa. Haaaa kurang 2 bulan lagi nak habis tahun 2016, pastu melangkah kita ke tahun 2017.

Yearly Calendar Showing Months For The Year 2016.

Raya aidiladha tahun ni gilir en.suami sebab masa raya puasa dia kena kerja kan. Macam macam rencana di buat bagi memenuhi masa dan waktu terluang. Home › 2016 › cuti › raya › sekolah.

So Ada Cuti 3 Hari Berderet.

Takwim persekolahan tahun 2016 versi fiza pahang. Ramai yang bertanya program khidmat masyarakat tahun 2016. Usually kami balik ke kampung aku di kk sabah tapi tahun ni tak dapat balik cos aku dah kehabisan cuti.