cuti 2022

Cuti Pkr Menang

Cuti Pkr Menang. Di sarawak ph hanya menang dua daripada 82 kerusi dun yang ditandingi. Bukan apa, aku sedang gigih menaip untuk update entri terbaru aku.

Jadual Hari Kelepasan AM Persekutuan Tahun 2016 dan Jadual
Jadual Hari Kelepasan AM Persekutuan Tahun 2016 dan Jadual from amsran85.blogspot.com

Balik dari kerja sahaja, aku terus mengadap lappy aku. Tahniah diucapkan kepada barisan nasional (bn) kerana menang pru13. Semua orang nak buat entri pasal bola, aku pon nak juga laa.

Pkr Jadi Parti Terbesar Menang Banyak Kerusi.

Manakala pakatan rakyat (pr), yang dianggotai dap, pkr dan pas, pula memperoleh 89 kerusi parlimen. Pkr menang 47 kerusi, kalah empat kerusi sahaja. Kemenangan itu mengulangi kejayaan bn menawan prn melaka pada november lalu dengan 21 daripada 28 kerusi dun, juga meraih majoriti dua pertiga.

Semua Ibu, Ibu Misali Ken.

Semua orang nak buat entri pasal bola, aku pon nak juga laa. Jadi, apabila pkr diuji dengan kekalahan di pilihan raya negeri (prn) melaka dan johor, mereka panik sedangkan kita pernah berasakan keadaan yang lebih teruk. Tahniah diucapkan kepada barisan nasional (bn) kerana menang pru13.

Balik Dari Kerja Sahaja, Aku Terus Mengadap Lappy Aku.

Cuti sekolah akan bermula pada 10 disember dan kami memutuskan untuk menganjurkan kejohanan bermula pada 11 disember. Lame dah nak try buat blog ni.cume tak taw cara jew.ketinggalan nye la aku kan. Cuti panjang selepas pkr menang.

Bn Berjaya Meneruskan Pemerintahan Di Peringkat Pusat Dengan Memperoleh 133 Kerusi Parlimen.

Umno boleh menang pru 15 nanti kalau: Menterinya, datuk seri shahidan kassim berkata,. Kl city menang, 3 wilayah cuti jumaat.

Hari Ni Aku Ngan Naufal My Only Son Duduk Umah Jer.syok Wei Cuti Panjang.

12 mac 2022, 10:18 pm. Warga kl, putrajaya, labuan cuti jumaat para penyokong kuala lumpur city yang hadir memberi sokongan pada perlawanan perlawanan akhir piala malaysia 2021 di stadium nasional bukit jalil di sini, hari ini. [tidak rasmi] nasib pkr menang di dun bukit batu.