negeri malay

Daerah Kuala Muda Kedah

Daerah Kuala Muda Kedah. Dapatkan sumber paling boleh dipercayai kuala muda waktu athan (azan) dan namaz dengan waktu solat mingguan dan jadual waktu solat mingguan kuala muda. Pejabat agama daerah kuala muda.

Pejabat Agama Daerah Kuala Muda / LAMAN WEB RASMI
Pejabat Agama Daerah Kuala Muda / LAMAN WEB RASMI from abdoelazizz768.blogspot.com

Kawasan pentadbiran jr kuala muda meliputi keseluruhan daerah kuala muda dengan keluasan 92,835.39 hektar serta panjang jalan persekutuan 174.47 km dan jalan negeri 370.68 km. Daerah kuala muda mempunyai keluasan 923 km persegi. 18,821 likes · 601 talking about this.

Insyaallah Setiap Maklum Balas Kamu Dibalas Dengan Pahala Insyaallah.

Pejabat daerah dan tanah kuala muda. Pejabat kesihatan daerah pendang jln sg. Ia disempadani daerah yan di barat laut, daerah pendang di utara, daerah sik di timur laut, daerah baling dan daerah kulim di tenggara, dan pulau pinang di selatan.

08500 Kota Kuala Muda Kedah Nombor Telefon :

Daerah kuala muda mempunyai keluasan 923 km persegi. Ianya bersempadan dengan tiga daerah lain yang terdapat di negeri kedah, iaitu kota setar, pendang dan kuala muda. Pejabat agama daerah kuala muda.

Pejabat Kesihatan Daerah Kuala Muda Rasmi.

Ibu pejabat polis daerah kuala muda polis diraja malaysia jalan sungai layar, 08000 sungai petani kedah: Kuala muda atau kuala sungai muda ialah sebuah kampung perikanan di negeri kedah, malaysia, yang terletak di dalam daerah yang mempunyai nama yang sama. Mempunyai anggaran 26 guru dan 272 murid lokasi gps sekolah :

Sekiranya Kamu Ada Pengalaman Di Pantai Kuala Muda Di Kedah Dan Mahu Kongsikan Kepada Kami, Silalah Tinggalkan Komen Dibawah Untuk Berkongsi Review Dengan Pelawat Lain.

Pejabat kesihatan daerah kubang pasu, kubang pasu, 06000 jitra. Anda dah pernah sampai ke pantai kuala muda di kedah? Pegawai daerah kuala muda pejabat daerah dan tanah kuala muda pejabat pentadbiran daerah dan tanah kuala muda, 08000 sungai petani, kedah darul aman.

Daerah Kuala Muda Adalah Sebuah Daerah Di Bahagian Selatan Negeri Kedah.

Pejabat kesihatan daerah kota setar tingkat 1, blok a, hospital lama, lebuhraya darul aman, 05100 alor setar, kedah: Specialize in animal doctor, stranded animal and injured. Daerah kuala muda sungai petani negeri kedah darul aman, kedah lanie, kedah online