negeri malay

E Spek Pahang

E Spek Pahang. Walau bagaimanapun, ke semua modul di dalam portal ispeks boleh diakses melalui satu (1) skrin login. Suruhanjaya perkhidmatan awam negeri pahang.

Perodua Setia Alam Kapar Meru 0173188447 Posts Facebook
Perodua Setia Alam Kapar Meru 0173188447 Posts Facebook from www.facebook.com

Walau bagaimanapun, ke semua modul. Jika anda telah mempunyai akaun espek, sila aktifkan akaun anda pada pautan dibawah: Dimaklumkan bahawa pendaftaran baharu dan pengemaskinian profil pekebun dan profil tanah tidak dapat dilaksanakan bagi tempoh 4 ogos 2020 (selasa) hingga 28 ogos 2020 (jumaat) untuk tujuan penyenggaraan sistem.

Pihak Instun Telah Menaiktaraf Sistem Single Sign On Myinstun.

Portal ispeks mengandungi 3 subsistem iaitu emaklum, epayslip dan eec. Secara ringkasnya, sistem hrmis ini dibangunkan secara komprehensif dengan mengambil kira semua proses dan fungsi hr dari mula perlantikan sehingga kepada penamatan perkhidmatan. Portal ispeks adalah satu produk yang dibangunkan oleh jabatan akauntan negara malaysia bagi membantu perbendaharaan negeri membolehkan pengguna mengakses maklumat status pembayaran, slip gaji dan laporan penyata tahunan melalui internet.

Walau Bagaimanapun, Ke Semua Modul Di Dalam Portal Ispeks Boleh Diakses Melalui Satu (1) Skrin Login.

Espeks adalah satu produk yang dibangunkan oleh jabatan akauntan negara malaysia bagi membantu perbendaharaan negeri membolehkan pengguna mengakses maklumat status pembayaran, slip gaji dan laporan penyata tahunan melalui internet. دار المعمور ‎, the abode of tranquility) is a sultanate and a federal state of malaysia.it is the third largest malaysian state by area and ninth largest by population. Walau bagaimanapun, ke semua modul.

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang.

Dimaklumkan bahawa pendaftaran baharu dan pengemaskinian profil pekebun dan profil tanah tidak dapat dilaksanakan bagi tempoh 4 ogos 2020 (selasa) hingga 28 ogos 2020 (jumaat) untuk tujuan penyenggaraan sistem. Hrmis selari dengan kemajuan teknologi, sistem hrmis telah dibangunkan dengan tujuan memenuhi keperluan pengurusan sumber manusia di semua peringkat agensi kerajaan. Tingkat 3, 5 & 6, blok b, wisma sri pahang, 25503 kuantan, pahang darul makmur.

See also  Pelacuran Di Kelantan

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang.

International society for rock mechanics and rock engineering (1) theme. Jabatan akauntan negara adalah dibawah pengawasan dan selian kementerian kewangan malaysia mof daripada bangunan kecil di bangunan life insurance dan sekarang ini sudah pun beroperasi di kompleks kementerian kewangan malaysia mof, putrajaya. Jika anda telah mempunyai akaun espek, sila aktifkan akaun anda pada pautan dibawah:

Pahaq) Officially Pahang Darul Makmur With The Arabic Honorific Darul Makmur (Jawi:

Daftar pemohon maklumat asas pemohon. Log masuk daftar akaun tukar kata laluan lupa kata laluan. Hak cipta terpelihara © 2013.