negeri malay

Eperolehan Mobile

Eperolehan Mobile. Selepas siap semuanya, layari laman web rasmi ini: Jika sudah register, boleh terus login sistem eperolehan sebagai pembekal.

Pengaktifan Pembekal Bagi Sistem Eperolehan Baharu
Pengaktifan Pembekal Bagi Sistem Eperolehan Baharu from moolooe.blogspot.com

Terdapat 2 cara yang boleh digunakan untuk log masuk ke portal eperolehan, iaitu sama ada melalui desktop atau mobile. Pdf | eperolehan was one of government incentive under egovernment application. Segala kesulitan yang timbul amatlah dikesali.

The Mygovernment Portal Provides Mytawaran Service To Advertisers (Public Sector Agencies / Statutory Bodies) To Post An Advertisement On The Mygovernment Portal.

21 rows layari dengan desktop untuk menggunakan aplikasi eperolehan dengan resolusi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Eperolehan merupakan sistem perolehan online, yang membolehkan pembekal menawarkan produk dan perkhidmatan kepada kerajaan malaysia.

Home.eperolehan.gov.my From A Country In Asia, Malaysia.

Layari laman web rasmi eperolehan dengan ikut url ini: Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Berikut adalah cara guna eperolehan login desktop:

Anda Telah Berjaya Masuk Ke Sistem Eperolehan Online.

Terdapat 2 cara yang boleh digunakan untuk log masuk ke portal eperolehan, iaitu sama ada melalui desktop atau mobile. Selepas siap semuanya, layari laman web rasmi ini: Register login sistem eperolehan ep(eperolehan.gov.my).

2) Di Pihak Kerajaan Dengan Ada Sistem Seperti Ini, Kerajaan Dapat Memantau Setiap Pembelian Dan Perbelanjaan Aset, Servis Dengan Lebih Efisien Dan Menjimatkan Masa Semua Pihak.

As sole developer and custodian of eperolehan, commerce dot com sdn bhd (cdc) has a decade of experience under its belt. Eperolehan.gov.my (login eperolehan melalui mobile & web) bagi yang tidak tahu, eperolehan adalah satu sistem perolehan atas talian yang boleh diakses melalui eperolehan.gov.my. Download dan install browser google chrome;

Eperolehan Was Introduced To Replace Manual Procurement System In Public.

Berapakah kadar fi perkhidmatan yang ditetapkan bagi setiap transaksi? Klik ikon yang berwarna hijau dan klik log masuk ke eperolehan. Segala kesulitan yang timbul amatlah dikesali.