negeri malay

Espeks Slip Gaji Negeri Pahang

Espeks Slip Gaji Negeri Pahang. Pejabat kewangan dan perbendaharaan negeri pahang. Espeks mengandungi 3 subsistem iaitu emaklum, epayslip dan eec.

Espeks Perak Log Masuk / Read or download espeks perak for
Espeks Perak Log Masuk / Read or download espeks perak for from sixgoalsd.blogspot.com

Log masuk daftar akaun tukar kata laluan lupa kata laluan. # 334,241 ,alexa pangkat di malaysia adalah # 3,013 alamat ip utama laman ini adalah 1.9.139.212 ,perkhidmatannya di kuala terengganu,malaysia Cara semak penyata slip gaji anm online dalam 2 minit.

Log Masuk Nombor Kad Pengenalan Kata Laluan Log Masuk.

Portal ispeks adalah satu produk yang dibangunkan oleh jabatan akauntan negara malaysia bagi membantu perbendaharaan negeri membolehkan pengguna mengakses maklumat status pembayaran, slip gaji dan laporan penyata tahunan melalui internet. Sistem ini mempunyai 21 modul utama iaitu gaji (py), pinjaman. Log masuk daftar akaun tukar kata laluan lupa kata laluan.

# 334,241 ,Alexa Pangkat Di Malaysia Adalah # 3,013 Alamat Ip Utama Laman Ini Adalah 1.9.139.212 ,Perkhidmatannya Di Kuala Terengganu,Malaysia

Jabatan akauntan negara adalah dibawah pengawasan dan selian kementerian kewangan malaysia mof daripada bangunan kecil di bangunan life insurance dan sekarang ini sudah pun beroperasi di kompleks kementerian kewangan malaysia mof, putrajaya. Kod potongan zakat melalui potongan gaji oleh pegawai/kakitangan negeri johor telah dipersetujui oleh bendahari negeri johor dan jabatan akauntan negara. Sistem perakaunan akruan kerajaan negeri (1speks) merupakan satu sistem perakaunan yang akan digunapakai oleh 11 kerajaan negeri iaitu kerajaan negeri perlis, kedah, pulau pinang, perak, selangor, negeri sembilan, melaka, johor, pahang, terengganu dan kelantan.

Espeks.pahang.gov.my Lawatan Tapak Pangkat Alexa Global :

Espeks adalah satu produk yang dibangunkan oleh jabatan akauntan negara malaysia bagi membantu perbendaharaan negeri membolehkan pengguna mengakses maklumat status pembayaran, slip gaji dan laporan penyata tahunan melalui internet. 말레이시아의 duli yang maha mulia selangor 좌표 : Portal ispeks adalah satu produk yang dibangunkan oleh jabatan akauntan negara malaysia bagi membantu perbendaharaan negeri membolehkan pengguna mengakses maklumat status pembayaran, slip gaji dan laporan penyata tahunan melalui internet.

See also  Hotel Di Bandar Raub Pahang

Wancikgumuzik Semak Gaji Online Slip Gaji E Penyata.

Hubungi kami perbendaharaan negeri pahang darul makmur tingkat 3, 5 & 6, blok b wisma sri pahang 25503, kuantan pahang darul makmur phone : Realtime driving directions to espek plantations, jalan sulaiman 1,. Espeks adalah satu produk yang dibangunkan oleh jabatan akauntan negara malaysia bagi membantu perbendaharaan negeri membolehkan pengguna mengakses maklumat status pembayaran, slip gaji dan laporan penyata tahunan melalui internet.

Online E Penyata Gaji Currentlife2U Com.

Anm semakan e penyata gaji 2017 slip gaji 2017 via. Espeks gaji jabatan akauntan negara anm selangor, pahang, perak, kelantan, johor. Sebut harga membekal, menghantar, memasang, menguji dan mentauliahkan peralatan ict serta infrastruktur rangkaian di dua buah sekolah menengah agama kerajaan negeri pahang tahun 2022.