negeri malay

Feri Langkawi Bawa Kereta Dari Kuala Kedah

Feri Langkawi Bawa Kereta Dari Kuala Kedah. Langkawi #1 travelog 2018~ tips bawa kereta menaiki feri~. Lebih jimat bawa kereta sendiri sebab keluarga besar;

Jadual Feri Langkawi Kuala Kedah malayhasann
Jadual Feri Langkawi Kuala Kedah malayhasann from malayhasann.blogspot.com

Biasanya kami akan naik feri dari kuala kedah. Bawa kereta dari kuala kedah ke langkawi. 05112015 terdapat 2 jeti ke pulau langkawi iaitu kuala kedah dan juga kuala perlis.

Online Booking Is Available Now.

Bawa kereta ke langkawi jika anda merancang untuk membawa kereta ke langkawi anda boleh berbuat demikian dengan menempah perkhidmatan bawa kereta dengan langkawi ferry roro atau langkawi auto express sdn bhd. Percutian ke pulau langkawi memang menjadi idaman setiap orang. Pengamalan saya ini dari jeti kuala perlis.

Anda Boleh Rujuk Harga Harga Tiket Feri Ke Langkawi Yang Terkini Di Bawah Untuk Semua Destinasi Jeti.

Masa perjalanan dalam 2 jam (berbanding 1 jam 15 minit jika dengan feri. Jadi jalan terbaik adalah bawa kereta ke. Bawa kereta dari kuala kedah ke langkawi.

See also  Kereta Terpakai Kelantan

Rm10 (Parking Luar), Rm15 (Parking Dalam) 2.

Salah satu caranya adalah dengan kenderaan sendiri, tidak kira bawa kereta/motor sendiri atau sewa kereta sebelum menaiki bot di jeti untuk ke pulau langkawi. Langkawi #1 travelog 2018~ tips bawa kereta menaiki feri~. Mana tidaknya, permata negeri kedah ini menyimpan 1001 keseronokkan.

The First Boat Leaves Kuala Kedah Jetty For Langkawi (Jeti Kuala Kedah Ke Langkawi) At 07:00, The Last Ferry Leaves At 19:00, Every Day.

With our ferry services you can travel to langkawi island by. Kami parking kereta kat kuala kedah. Travel either from langkawi or kuala perlis, we are always there to serve you better.

Feri Bawa Kereta Ke Langkawi Dari Kuala Kedah.

Harga atau kadar tambang feri ke langkawi masih lagi kekal pada harga lama, dan ianya masih dikira berpatutan. Ke langkawi naik kereta dari jeti kuala perlis. My roro ferry penumpang dan kenderaan ke langkawi.