negeri malay

Homestay Ada Kolam Renang Di Kedah

Homestay Ada Kolam Renang Di Kedah. Cari dan tempah tawaran bagi homestay terbaik di kedah, malaysia! We did not find results for:

Kolam Renang Depan Sawah Padi, Jom Bercuti Di Chalet
Kolam Renang Depan Sawah Padi, Jom Bercuti Di Chalet from portcuti.com

Ya, pengalaman berbeza yang kami. Penginapan ni terletak kat kawasan kampung dan sawah bendang yang indah dan nyaman di sungai petani. Jalan batu hampar, 06900 yan, kedah darul aman.

17,488 Likes · 18 Talking About This · 3,666 Were Here.

Kolam renang di homestay ini mempunyai sistem pam serta penapisan yang baik serta sentiasa dirawat dan. Homestay ini menawarkan rumah yang berhawa dingin, wifi percuma di sekeliling rumah, kolam renang persendirian, halaman yang indah dan set peralatan bbq untuk anda dan keluarga anda mengadakan aktiviti bbq di malam hari. Sangat spacious, sesuai untuk family ramai, host responsive dan sgt helpful.

See also  Celcom Centre Kedah

Tinggi Juga Tau Condo Ni Dan Keadaannya Juga Masih Baik Dan Terjaga.

Homestay banglo alor setar terletak di alor setar. Homestay ada kolam renang di kedah. Luar bilik dah siap ada ampaian jadi nak sidai baju tak jadi masalah.

Tempat Penginapan Ini Berjarak 40 Km Dari Kangar.

Walaupun ia kelihatan kecil di peta, tetapi pada tahun 2008, pulau penang telah dinamakan sebagai tapak warisan dunia unesco! Homestay palagan adalah homestay yang memiliki fasilitas kolam renang. Bukan itu sahaja, ruangan santai disediakan berhampiran kolam.

Apa Kelainannya Akan Kami Kongsikan Nanti Dan Kali Ini Kami Ingin Kongsikan Satu Lagi Lokasi Atau Tempat Menarik Di Selangor.

Ada pula kolam renang depan sawah padi yang memberikan view indah depan mata. Pastinya akan ada kelainan jika anda menginap di villa berbanding di hotel atau resort. Homestay ada kolam di putrajaya homestay ada swimming pool homestay dengan kolam renang di putrajaya hotel budget hotel budget putrajaya hotel murah hotel putrajaya hotel putrajaya murah.

Pulau Penang, Sebuah Pulau Yang Terletak Di Bahagian Utara Malaysia.

Homestay maksu ni ada 8 unit, kalau ambik penginapan 1 malam dia termasuk breakfast sekali. Menampilkan kolam renang luaran, taman serta teres dan wifi percuma, the temak villa terletak di pantai cenang,. Terdapat 4 buah bilik tidur untuk memuatkan keluarga besar anda.