negeri malay

Homestay Di Kedah Ada Kolam

Homestay Di Kedah Ada Kolam. Homestay ada kolam renang di kedah. Ini membolehkan anda mandi dalam keadaan tenang tanpa diperhatikan orang asing (strangers) di luar pagar rumah.

Homestay Rumah Kayu Klasik Siap Ada Private Pool Di
Homestay Rumah Kayu Klasik Siap Ada Private Pool Di from portcuti.com

Menyediakan perkhidmatan homestay dan mempunyai kolam mandi, swimming pool. Di sini terdapat sebuah banglo 3 bilik dengan 3 bilik air yang boleh memuatkan. Contact casa bayu chalet on messenger.

Unik, Cantik & Sesuai Untuk Gathering.

Semakin hari semakin ramai yang mencari homestay kota tinggi kolam renang. 2,944 likes · 13 talking about this · 143 were here. Jom tengok lokasi homestay best yang mempunyai semua kelengkapan rumah yang lengkap termasuklah kolam renang persendirian di penang!

See also  Homestay Kedah Swimming Pool

Andjung Seri Cottage Yang Terletak Di Serkam Ialah Sebuah Banglo Yang Privasi, Lengkap Dengan Swimming Pool Dan Segala Kemudahan Penginapan.

Daerah yang kaya dengan tarikan semulajadi ini sesuai dijadikan destinasi percutian atau lawatan harian. We did not find results for: Hari ini saya kongsikan satu tempat menarik di yan kedah atau lebih tepat lagi di teroi.homestay atau chalet dalam dusun durian yang berkonsep satu chalet satu kolam sama seperti salak denai dan juga damai gunung.semua kolam menggunakan air dari gunung jerai.memang sejuk menggigit tulang som som.boleh mandi manda puas hati.

Homestay Ada Kolam Renang Di Kedah.

Sebagai salah satu destinasi pelancongan di kedah, banyak tempat menarik di yan telah dimajukan dan berbagai aktiviti disediakan untuk pelancong. Apa yang menarik tentang kolam renang hanna homestay adalah privacy dimana kedudukan kolam renang ini agak tertutup, tersembuyi disebalik tembok. Teratak homestay kulim kedah taman nilam baiduri 0194738479 rm 150 masih mengekalkan harga lama 3 bilik 2 bil.

Homestay Ada Kolam Renang Di Kedah.

Bolehlah anda semak senarai 9 villa terbaik dengan kolam renang peribadi yang terdapat di langkawi ini sebelum merancang percutian anda bersama yang tersayang. Pulau penang, sebuah pulau yang terletak di bahagian utara malaysia. Terdapat 4 buah bilik tidur untuk memuatkan keluarga besar anda.

6 Homestay Penang Yang Terbaik Dengan Kolam Renang Persendirian.

Tak boleh gambarkan ketenangan bila menginap di chalet ni. 20 homestay di melaka ada kolam renang. 📍 kampung titi hayun,, 06900 yan, kedah