negeri malay

Homestay Di Kelantan

Homestay Di Kelantan. Akram homestay juga menyediakan pelbagai kemudahan untuk aktiviti bersama keluarga seperti alatan bbq & bermain kayak di sungai sebelah homestay. Kini menyediakan halaman yang menyediakan maklumat bervideo mengenai homestay di kelantan yang telah diterbitkan iklan mereka di siaran youtube terkini.

Homestay Kota Bharu Kelantan Azam Hotel Kota Bharu
Homestay Kota Bharu Kelantan Azam Hotel Kota Bharu from klamtnit.blogspot.com

Chalet ni boleh jadi tempat penginapan untuk berehat sebab kawasan sekitar pantai yang tenang dan damai. Submit review ask question on map open on facebook. Di homestay ini juga mempunyai kolam renang dan berhampiran dengan kedai makan yang sedap dan viral seperti roti tempayan ali baba, restoran hj loh, nasi ulam cikgu, dan nasi sup tepi sungai.

Dengan Kedudukannya Tepi Pantai Dan.

Hanya yang terbaik dan terpilih di dhomestay.com 2) casa lila private pool homestay kota bharu kelantan. 320 likes · 5 talking about this.

Homestay Yang Berada Di Aras 12 Ini Pastinya Akan Menghidangkan Anda Sebuah Pemandangan Kota Bharu Yang Sedang Pesat Membangun.

Adelia homestay is just 20 minutes from one the kelantan’s most vibrant shopping area, rantau panjang (paradise of shopping). Harga 1 malam ialah rm60 sebilik (rumah tamu) dan rm8 seorang (asrama muwara). Pihak kami akan senantiasa mengemaskini halaman khas blogger ini dari masa ke semasa.

See also  Kementerian Kesihatan Negeri Kelantan

Akram Homestay Juga Menyediakan Pelbagai Kemudahan Untuk Aktiviti Bersama Keluarga Seperti Alatan Bbq & Bermain Kayak Di Sungai Sebelah Homestay.

Homestay di kota bharu, kelantan tempah online. Sebarang pertanyaan sila hubunggi 0135288162 atau 0195044202. Penginapan homestay yang murah, selesa yang lengkap dengan semua kelengkapan untuk percutian,.

Di Homestay Ini Juga Mempunyai Kolam Renang Dan Berhampiran Dengan Kedai Makan Yang Sedap Dan Viral Seperti Roti Tempayan Ali Baba, Restoran Hj Loh, Nasi Ulam Cikgu, Dan Nasi Sup Tepi Sungai.

Wisma muwara, lorong pakat 1, jalan salor, kota bharu, kelantan. Pihak kami akan senantiasa mengemaskini halaman khas blogger ini dari masa ke semasa. Bg memudahkan carian homestay untuk anda bercuti,kt sini kami sertakan link untuk semak tarikh yg masih available,lokasi dan juga detail harga homestay kami.

Pm Kami Untuk Harga Kasih Sayang

Handicraft village and craft museum is 2 km from the homestay, while bus & teksi station is 600 metres from the property.the nearest airport is sultan ismail petra airport, 10. Homestay azmi machang kelantan, kampong machang, kelantan, malaysia. Senarai homestay yang ada pool di kelantan.