negeri malay

Homestay Di Yan Kedah

Homestay Di Yan Kedah. Daerah yang kaya dengan tarikan semulajadi ini sesuai dijadikan destinasi percutian atau lawatan harian. Destinasi persinggahan seisi keluarga yang selesa dan amat memuaskan dengan harga yang sangat berpatutan di.

ZAMANI'S PLACE See 6 Reviews, Price Comparison and 25
ZAMANI'S PLACE See 6 Reviews, Price Comparison and 25 from www.tripadvisor.com.my

Tinjau reviu tetamu dan tempah homestay yang sesuai untuk lawatan anda. Ad reserva tickets flexibles y aprovecha nuestra política de cancelación gratis. Homestay anjung malinja private pool kedah4 bintang.

Olvídate Del Caos En Tus Viajes.

We are located at kampung ruat, yan, kedah, within the west coast of kedah. Rizqi jerai homestay selamat datang ke rizqi jerai homestay. Tempat penginapan ini menawarkan pemandangan gunung dan berada 38 km dari alor setar.

U2013 Jitra Homestay Jeniang Sik Gurun Jerai Kedah:

Senarai homestay yang terdapat di yan. 2,011 likes · 40 talking about this · 380 were here. Disfruta de experiencias únicas en tu destino.

Guar Chempedak Yan Kedah Kemudahan Yang Terdapat Di Dayana Homestay:

Tapi bestla dapat belajar buat kuih karas, kuih tradisional yang sedap tu. Destinasi persinggahan seisi keluarga yang selesa dan amat memuaskan dengan harga yang sangat berpatutan di. 預訂全世界 85,000 個目的地的住宿。 booking.com 官方網站。

Chalet Rimbun Hijau, Yan, Kedah, Yan, Kedah.

Sebagai salah satu destinasi pelancongan di kedah, banyak tempat menarik di yan telah dimajukan dan berbagai aktiviti disediakan untuk pelancong. Alhamdulillah ramai yang suka dengan suasana kampung yang tenang dan damai.dikelilingi sawah padi, gunung ganang dan laut terbentang luas. Daerah yang kaya dengan tarikan semulajadi ini sesuai dijadikan destinasi percutian atau lawatan harian.

The Surrounding Padi Field Around The.

Macam2 ada kat kg yan kedah boleh diangkat sbg salah satu tempat destinasi pelancangon yg menarik. For added convenience, the property can provide towels and bed linen for an extra charge. Jadi susah la anda nak makan mi udang!