negeri malay

Homestay Yan Kedah

Homestay Yan Kedah. Berdekatan dengan pekan guar chempedak, gunung jerai dan tempat peranginan di yan kedah. Berdekatan dengan pekan guar chempedak, gunung jerai dan tempat peranginan di yan kedah.

Ariana Homestay Yan Kedah End Of Road Azam Flickr
Ariana Homestay Yan Kedah End Of Road Azam Flickr from gamelbertokur.blogspot.com

Dengan hiasan ala english, amaya pool homestay ini semestinya antara pilihan terbaik sekiranya anda ingin berkunjung ke kedah. 馃搷 jln peranginan batu hampar, 06900 yan, kedah. Tempat penginapan ini menawarkan pemandangan gunung dan berada 38 km dari alor setar.

See 6 Traveller Reviews, 25 Candid Photos, And Great Deals For Zamani's Place, Ranked #1 Of 5 B&Bs / Inns In Yan And Rated 4.5 Of 5 At Tripadvisor.

Berdekatan dengan pekan guar chempedak, gunung jerai dan tempat peranginan di yan kedah. Casamurni is a homestay that located at kampung ruat, yan, kedah. Kilometer 8, jalan yan, yan kechil.

Kampung Raga Homestay Is Also Recognized By The State Of Kedah As One Of Its Major Tourism Products.

Amaya pool homestay sungai petani gambar dari amaya pool homestay sungai petani gambar dari amaya pool homestay sungai petani. 414 likes 路 4 talking about this 路 29 were here. Menyediakan perkhidmatan homestay dan bilik

Whatsapp Faiz At 017 284 5935.

Destinasi persinggahan seisi keluarga yang selesa dan amat memuaskan dengan harga yang sangat berpatutan di guar chempedak, yan kedah. Rizqi jerai homestay selamat datang ke rizqi jerai homestay. Dayana homestay taman desa aman 08800 guar chempedak yan kedah kemudahan yang terdapat di dayana homestay:

2,011 Likes 路 40 Talking About This 路 380 Were Here.

Latest homestay yan, kedah, malaysia. Kampung raga homestay yan kedah kampung raga homestay is located about 1.5 km from yan besar, in the district of yan and 42 km from alor setar, kedah. Tempat penginapan ini menawarkan pemandangan gunung dan berada 38 km dari alor setar.

Jalan Batu Hampar, 06900 Yan, Kedah Darul Aman.

Dengan hiasan ala english, amaya pool homestay ini semestinya antara pilihan terbaik sekiranya anda ingin berkunjung ke kedah. 馃搷 jln peranginan batu hampar, 06900 yan, kedah. Find the latest homestay yan, kedah, malaysia.