negeri malay

Jeram Mengaji Kelantan

Jeram Mengaji Kelantan. Bersih, ceria, selamat what'sapp : Your email address will not be published.

INDAHNYA JERAM MENGAJI KELANTAN YouTube
INDAHNYA JERAM MENGAJI KELANTAN YouTube from www.youtube.com

Jeram mengaji agro resort antara salah satu daripada tiga lokasi unik yang bakal diangkat sebagai kawasan pelancongan baru di kelantan. Ia hanya 6 km dari pekan selising atau 22 km dari bandar pasir puteh. Ia telah dibuka pada tahun 2005 dan masih mengambil masa untuk pembangunannya.

Memandangkan Tahun 2020 Ni Juga Merupakan Tahun Melawat Kelantan.

Jeram mengaji ini telah menjadi salah satu tarikan pelancong luar apabila datang ke kelantan. 18,118 likes · 1,033 talking about this · 30,235 were here. Watch popular content from the following creators:

Ladang Tenusu Jeram Mengaji Pasir Puteh, Kelantan.

Wpn org kelantan, tp ni 1st time sy dengar pasal jeram mengaji ni. Has uploaded 105 photos to flickr. Discover short videos related to jeram mengaji kelantan on tiktok.

Juga Disebut Oleh Rakyat Kelantan Dengan Panggilan “Jeram Mengaji” Atau “Jere Nngaji” Merupakan Suatu Tempat Pelancongan Yang Dijaga Penuh Oleh Pihak Pengurusan Jeram Yang Juga Merupakan.

Watch popular content from the following creators: Explore pasir puteh, kelantan, malaysia.'s photos on flickr. Discover short videos related to jeram mengaji kelantan on tiktok.

Sebenarnya Jeram Mengaji Ni Dah Lama.

Known as look alike new zealand and most of locals said that this is '. Jeram mak nenek atau nama lainnya jeram mengaji adalah sebuah tarikan yang menjadi pilihan ramai penduduk setempat untuk meluangkan hujung minggu dengan aktiviti perkelahan atau. Nampak sgt bersih lg compared to jeram pasu (tak jauh dr rumah) dan jeram linang, (dulu tpt wajib kami berkelah).

Required Fields Are Marked * Comment * Name * Email * Website.

Leegurl(@iamleegurl), maiwe rusydina(@maiwerusydina), 𝓜 𝓮 𝓨 𝓪 ️‍🔥(@nraliadiyana_), unique_kelantan(@uniquekelantan), afiq syazwan(@afiq_as). Ia hanya 6 km dari pekan selising atau 22 km dari bandar pasir puteh. Lokasi jeram mengaji agro resort berkonsepkan agropelancongan dengan dua lagi adalah di pasir mas iaitu kawasan ternakan rusa rong chenok dan tarikan tasik dan masjid di danau tok uban.