negeri malay

Jupem Pahang

Jupem Pahang. 16,582 likes · 556 talking about this · 5,000 were here. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Sudut QE/5S JUPEM Pahang
Sudut QE/5S JUPEM Pahang from 5sjupempahang.blogspot.com

Paparan terbaik menggunakan internet explorer versi 11.0 dan ke atas, google chrome. Portal kerjaya kerja kosong terkini hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Sila pastikan anda memasuki pautan negeri yang betul di laman web rasmi jupem sebelum log masuk.

17M Jupem Negeri Pahang Government Organization.

Kad pengenalan dan katalaluan yang betul untuk log masuk. Sedang cari senarai terkini jawatan kosong di pahang? 41m jabatan ukur dan pemetaan pahang.

Calon Berkelayakan Dan Memenuhi Syarat.

Jika anda masih lagi gagal untuk log masuk atau terlupa katalaluan, sila ke pautan lupa katalaluan untuk membuat tetapan semula katalaluan dengan mengikut arahan yang diberi. Jabatan ukur dan pemetaan malaysia, wisma jupem, jalan sultan yahya petra, 50578 kuala lumpur. Portal kerjaya kerja kosong terkini hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda.

Sila Daftar Masuk Melalui Trulogin.

Sekiranya dasar ini dipinda, pindaan akan dikemaskini di halaman ini. Zon ramin merupakan salah satu zon yang dinilai dalam pensijilan eksa jabatan ukur dan pemetaan ( jupem ) pahang. Jupem pahang telah berjaya dipersijilkan dengan amalan 5s oleh mampu selama 2 tahun bermula pada 10 julai 2013 hingga 10 julai 2015.

★ Jabatan Ukur Dan Pemetaan Pahang ★ Jalan Tengku Muhammad, Kuantan, Pahang Darul Makmur, 6095668511 ★ Geographic Information Services, Government Bodies, Government Ministries, Mapping Service

Sebarang pertanyaan atau aduan mengenai dasar privasi ini bolehlah menghubungi kami melalui [email protected] Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi pegawai penyelaras eksa jupem pahang di talian 095668511. Jika anda masih lagi gagal untuk log masuk atau terlupa katalaluan, sila ke pautan reset katalaluan untuk membuat tetapan semula katalaluan dengan mengikut arahan yang diberi.

Ditubuhkan Pada 1885, Jupem Bertanggungjawab Dalam.

Kawasan seliaan zon ramin merangkumi beberapa kawasan iaitu aras dua dan tiga di blok a, bilik kebal, bilik operasi uav, pondok pengawal, kawasan tempat letak kereta pelawat dan kawasan kantin. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.