negeri malay

Kedai Makan Kelantan

Kedai Makan Kelantan. Antara kedai atau tempat yang sering terkenal sehingga menjadi bualan hangat adalah seperti berikut. 3,926 likes · 11 talking about this · 767 were here.

Tempat Makan Best Di Kelantan Sedap Sungguh!
Tempat Makan Best Di Kelantan Sedap Sungguh! from cutiviral.com

Restoran ini juga amat cantik, selesa dan kelihatan eksklusif daripada kedai makan yang lain. 6 kedai makan yang menarik dan unik di atas telah diterjah pada awal tahuun 2015. Menu masakan wajib di setiap pagi bagi orang kelantan.

5670 B/1, B/2 & B/3, Jalan Sri Cemerlang, Bandar Kota Bharu, 15300 Kota Bharu, Kelantan Waktu Operasi:

Address of kedai makan kelantan, submit your review or ask any question, search nearby places on map. Untuk menu hidangan pula, kebanyakan pelanggan mengesyorkan anda mencuba hidangan ala western mereka seperti lamb chop, pasta, chicken chop yang sedap dan murah selain hidangan panas. Kedai makan yang saya nak kongsikan untuk kali ini adalah d'baroh yang terletak di selising pasir puteh kelantan.

See also  Gulai Nenas Ikan Kering Kelantan

Restoran Ini Juga Amat Cantik, Selesa Dan Kelihatan Eksklusif Daripada Kedai Makan Yang Lain.

Selain itu, hidangan popular yang lain sering dipesan pelanggan ialah daging bakar yang lembut bersama kicap cili dan juga kerabu mangga melengkapkan lagi hidangan. Ini satu lagi pilihan kedai makan bagi anda yang ingin merasai keenakan mee celup yang terkenal di kelantan. Tunggu orang datang nak makan je.

Ini Adalah Antara Kedai Makan Yang Boleh Dicuba Sekiranya Korang Datang Berkunjung Ke Negeri Kelantan.

Kedai makan tersebut adalah : Terletak di kota bharu, lokasinya juga cukup strategik dan mudah untuk anda cari. 3,926 likes · 11 talking about this · 767 were here.

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Blog Ini.

Heaven betul datang kedai ni. Paling istimewa di kedai kopitiam kita sudah tentu roti titab iaitu roti bakar yang dihidangkan bersama kaya dan telur separuh masak. Meggi ketam cherang ruku (kedai alimi meggi ketam) 29.

Di Dalam Mee Chembol Ni Ada Sebiji Telur, Hirisan Ayam, Bebola Daging Dan Beberapa Makanan Sejuk Beku Lain.

Kedai yang terletak di pengkalan kubor, kelantan ni memang terkenal dengan mee chembol yang sedap. Please click here to show the map kedai makan kelantan. Kb thai restaurant ini boleh dikatakan popular sebagai tempat makan malam di kelantan.