negeri malay

Kereta Meletup Di Kelantan

Kereta Meletup Di Kelantan. Ketua polis kelantan, datuk shafien mamat berkata, punca sebenar kejadian itu masih dalam siasatan unit. Ketua polis kelantan, dato’ shafien mamat berkata.

Kereta meletup Polis Kelantan tidak tolak kemungkinan ia
Kereta meletup Polis Kelantan tidak tolak kemungkinan ia from kelantanupdates.com

Ketua polis kelantan, datuk shafien mamat berkata, punca sebenar kejadian itu masih dalam siasatan unit. Polis menafikan dakwaan bahawa insiden letupan melibatkan sebuah kenderaan sehingga seorang lelaki maut di persimpangan kampung sireh,. Sejak petang tadi, tular di media sosial facebook satu kejadian ‘mengerikan’ apabila lebih daripada sebuah kereta meletup di kampungg sireh kota bharu, kelantan.

Sejak Petang Tadi, Tular Di Media Sosial Facebook Satu Kejadian ‘Mengerikan’ Apabila Lebih Daripada Sebuah Kereta Meletup Di Kampungg Sireh Kota Bharu, Kelantan.

Sementara itu, dalam laporan lain menyebut kereta berkenaan dipanah petir. Dalam kejadian di persimpangan lampu isyarat jalan pintu geng, berhampiran masjid sultan mansor, letupan kuat itu menyebabkan kereta berkenaan terputus. Kereta bawa mercun bola meletup di kelantan.

See also  Ismail Petra Of Kelantan

Susulan Dari Kejadian Sebuah Kereta Yang Meletup Hingga Terputus Dua Semalam, Polis Kelantan Hari Ini Menyatakan Bahawa Kejadian Tersebut Dipercayai Kerana Mangsa Merokok Dan Pada Masa Sama Dalam.

((live)) | kereta meletup di hadapan masjid kampung sireh,kota bharu,kelantan.lapor,rafiqin aiman wartawan kelantan inside. May 22, 2021 2:30 pm. Seorang maut di tempat kejadian manakala sebuah kereta yang dipercayai membawa mercun meletup dan terputus dua di simpang empat, kampung sireh, kota bharu, kelantan, hari ini.

Info Dari Beberapa Warganet Mendapati Kereta Berkenaan Meletup Dipercayai Akibat Letupan Mercun Bola Yang Terdapat Dalam Kereta Berkenaan.

Hazira ahmad zaidi dan syaherah mustafa. Beliau berkata, kejadian 5.30 petang di simpang 4, kampung sireh itu pertama kali seumpamanya berlaku di kelantan setakat ini. Seorang lelaki maut dalam keadaan tragik dengan anggota badan hancur selepas kenderaan yang dipandunya meletup di jalan pintu geng, kampung sireh, di sini petang tadi, dipercayai akibat membawa mercun bola.

Kejadian Kereta Meletup Hingga Terputus Dua Menyebabkan Pemandunya Maut, Dipercayai Berlaku Setelah Mangsa Merokok Dalam Kenderaan Yang Sarat Membawa Muatan Mercun Bola.

Klik 'share' dan 'turn on. Katanya kereta dipanah petir menurut beberapa sumber. Shafien berkata punca sebenar kejadian itu masih dalam siasatan unit bom bukit aman dan unit forensik jbpm putrajaya.

Ketua Polis Kelantan Datuk Shafien Mamat Berkata, Letupan Itu Menyebabkan Mangsa Tercampak Sejauh 20 Meter Dari Lokasi Kejadian.

Polis tidak menolak kemungkinan kereta yang meletup menyebabkan seorang lelaki maut di jalan pintu geng, kampung sireh di sini, akibat membawa mercun bola. Lelaki maut, kereta meletup dipercayai akibat mercun bola. Polis menafikan dakwaan bahawa insiden letupan melibatkan sebuah kenderaan sehingga seorang lelaki maut di persimpangan kampung sireh,.