negeri malay

Kuantan Zon Merah

Kuantan Zon Merah. Ini menjadikan kuantan daerah kedua di negeri itu selepas jerantut yang diletakkan di bawah kategori tersebut. Menurut kementerian kesihatan malaysia di facebook, daerah terbaru zon merah ialah kuantan.

mediacenter.riau.go.id Gubri Prioritaskan Bantuan Masker
mediacenter.riau.go.id Gubri Prioritaskan Bantuan Masker from mediacenter.riau.go.id

Menurut kementerian kesihatan malaysia di facebook, daerah terbaru zon merah ialah kuantan. Kuantan, pahang merupakan daerah terbaru yang diisytiharkan sebagai zon merah. Berdasarkan infografik cprc kkm yang dikongsikan melalui.

Covid19 Kuantan Pkp Pkpd Zon Merah.

Kuantan, pahang merupakan daerah terbaru yang diisytiharkan sebagai zon merah. Jaki g vs gotham : Zon kuning adalah zon yang perlu berwaspada kerana diramal hujan berterusan berlaku.

See also  Resepi Ayam Masak Merah Simple Sedap

Kini Kuantan Pula Diisytihar Zon Merah | Ekoran Beberapa Tempat Sudah Diisytihar Sebagai Zon Merah, Kini Daerah Kuantan, Pahang Pula Diisytihar Sebagai Zon Merah.

Senarai terbaru itu menjadikan jumlah zon merah di seluruh negara setakat ini 24. Ini menjadikan kuantan daerah kedua di negeri itu selepas jerantut yang diletakkan di bawah kategori tersebut. Daerah jerantut masih kekal sebagai daerah tertinggi positif covid 19 dengan merekodkan 61 kes.

Bentong, Jerantut, Kuantan, Maran, Temerloh, Pekan, Lipis, Raub, Rompin, Bera, Cameron Highlands (Warna Zon Merujuk Kepada Jumlah Kes Jangkitan Tempatan Yang Dilaporkan Dalam Tempoh 14 Hari Ke Belakang, Bukan Jumlah Kes Aktif).

Petaling jaya (96 kes) lembah pantai (90 kes) hulu langat (75 kes) kuantan (52 kes) seremban (42. Menjadikan 24 kawasan seluruh negara diletakkan sebagai zon merah. Menurut kementerian kesihatan malaysia di facebook, daerah terbaru zon merah ialah kuantan.

Ini Menjadikan Jumlah Zon Merah Sebanyak 24 Setakat Tengah Hari Rabu (8 April), Menurut Kementerian Kesihatan Malaysia.

Daerah kuantan terbaharu diisytiharkan zon merah. Dengan peningkatan kes dalam pantauan kementerian kesihatan malaysia (kkm), kuantan mencatatkan 43 kes positif covid 19. Menjadi daerah kedua selepas jerantut.

“Teruskan Duduk Di Rumah, Amalkan Penjarakan Sosial Dan Tingkatkan Penjagaan Kebersihan Diri,” Menurut Status Itu Lagi.

Berikut adalah daerah yang dilabel sebagai kawasan zon merah mengikut taburan kes tertinggi: Menerusi data dikeluarkan pusat kesiapsiagaan dan tindak cepat (cprc) kebangsaan semalam, sebanyak 24 lokasi zon merah direkodkan di seluruh negara. Kuantan sudah masuk zon merah admin april 09, 2020.