grill tingkap

Langsir Tingkap Kecil

Langsir Tingkap Kecil. 1 set langsir anak 1pcs scalop 2 pcs badan. Rm 761.66 (termasuk postage) pintu bilik dan langsir siang plan lepas ni.

Tirai pada tingkap kecil langsir dan tulle pada tingkap
Tirai pada tingkap kecil langsir dan tulle pada tingkap from ms.designluxpro.com

Hiasan dapur dengan idea rekaan langsir yang pelbagai rohimah design. Langsir ini mempunyai bentuk segi empat sisi yang menawan dan unik. Lebih cantik dan menarik dapur kecil anda jika kabinet dan tingkap dihiasi dengan langsir.

Apabila Tingkap Dibuka, Ia Akan Terbuka Dalan Lipatan Mendatar Yang Sangat Mewah.

Beberapa tabu untuk langsir bilik tidur kecil:. Hawa tempah langsir untuk 1 rumah. Langsir jenis rom juga boleh diaplikasikan dalam konsep moden.

Langsir Melengkung Boleh Jadi Atau Berkumpul Di Lipatan.

Tingkap yang kecil atau sempit boleh diolah bagi menampakkan keluasan lebih lebar dengan memasang langsir yang lebih besar. Langsir ini mempunyai bentuk segi empat sisi yang menawan dan unik. Namun, apabila diluruskan, langsir ini akan menutup tingkap sehingga ke ambang tingkap dan dalam bentuk terkumpul.

See also  Tingkap Kayu Tradisional

Jika Pembukaan Tingkap Kecil, Maka Langsir Tidak Boleh Besar.

Langsir ini mempunyai bentuk segi empat sisi yang menawan dan unik. Dapat gambar langsir yg dipasang oleh dnur deco curtain and. Tambahan pulak kalo nak dekat raya.

Ruffles, Tali, Pinggiran, Yang Terletak Di Bahagian Bawah Produk Digunakan Sebagai Hiasan.

Lebih cantik dan menarik dapur kecil anda jika kabinet dan tingkap dihiasi dengan langsir. Memadankan tingkap bersaiz kecil dengan langsir bermotifkan grid ringkas dan berwarna natural ini akan memberikan efek stail minimalis ke dalam dapur. Tingkap yang kecil atau sempit boleh diolah bagi menampakkan keluasan lebih lebar dengan memasang langsir yang lebih besar.

5 Langsir Tingkap @ Tirai Gelap Yang Terbaik Di Pasaran #1 Napearl 100% Blackout Colour Curtain.

Apabila tingkap dibuka, ia akan terbuka dalan lipatan mendatar yang sangat mewah. Ida man langsir pelbagai paten terkini hasil jahitan. 10 reka bentuk dapur rumah di malaysia yang pasti akan buat anda kagum.