negeri malay

Loghat Kedah Pekat

Loghat Kedah Pekat. Pekat gil4 mek ni cakap loghat utaghaaa… semp0i bak anggg. Loghat kedah aku sangat pekat depa marah cheq cakap kola lumpur.

Pekat Betul Loghat Kedah Aaisyah Ni. Rilek Je Takde Nak
Pekat Betul Loghat Kedah Aaisyah Ni. Rilek Je Takde Nak from www.youtube.com

Fikry ibrahim ajar netizen guna loghat kedah yang betui. Kerana loghat kedah itu juga terdapat dialeknya. ” alahai aisyah comelnya dia bijak pandai cakap kedah, ger4m tengok dia.

Loghat Kedah Aku Sangat Pekat Aku Blushing.

Koleksi loghat kedah serta contoh maksud dan ayat. Selain itu, aaisyah turut tidak ketinggalan dalam bahasa inggeris di mana. Ayu memang pekat pun ayu cakap.

Hihihhii Akak Biasa Gak Loghat Kedah Ni Sebab Abang Ipar Cakap Gitu.

Ini kerana bagi orang kedah, standard loghat kedah itu lebih tinggi berbanding kl. Fikry ibrahim ajar netizen guna loghat kedah yang betui. Jom loghat kedah (draft dari arwah) arwah ber'loghat' utara/daerah langkawi nya tidak lah terlalu pekat.

Pdf Kata Soal Dalam Dialek Kedah.

Santan manis loghat dialek bahasa kedah jom belajar cakap kedah dengan senang mudah berkesan d. May 18, 2020 · orang kedah sendiri pun susah nak paham loghat ni pekat giler. This classic ring light provides added light and style for your photos.

Loghat Kedah Aku Sangat Pekat 2011.

Loghat kedah aku sangat pekat depa marah cheq cakap kola lumpur. Loghat penang dengan loghat belah kedah, lebih kurang ja sama2 utara, cuma kedah ni lagi ‘dalam'(pekat) sebutan dia, penang plak lmbut dan sedap la skit, bila dh banyak sgt vocab ni, mesti ramai yg ‘segan’ nak baca, tapi boleh la takat nk refer apa2 pekataan baru tjumpa/teringat tu, since update everytime ada vocab baru for “safekeeping”. Akak suka gak dengan dr maza dengan ceremah dalam bahasa kedah.

Pdf Kecik Konet Feminin Dan Maskulin Dalam Bahasa Lisan Kedah.

Ceqediknya hang aisyah, walaupun aaisyah b0san kat rumah, tetap comel. Kedah ohsem 195 perkataan loghat kedah yang biasa فيسبوك. Bagi mengurangkan bias, saya akan mula menggunakan loghat utara menggantikan loghat kedah (walaupun pada dasarnya perlis dan pulau pinang itu sebahagian dari kedah) pada pengamatan saya, loghat utara itu terbahagi kepada beberapa bahagian.