negeri malay

Loghat Negeri Sembilan Kelakar

Loghat Negeri Sembilan Kelakar. Loghat negeri sembilan kelakar koleksi resepi face mask kain cotton tips keibubapaan. Ramai yang cakap orang melaka ni kasar atau kasau.

[KOMPILASI] Berapa Banyak Loghat Malaysia Yang Anda Tahu
[KOMPILASI] Berapa Banyak Loghat Malaysia Yang Anda Tahu from says.com

Kadangkala mereka yang cuba/baru belajar bercakap dialek ini akan berbunyi dan bercampur dengan dialek negeri kelantan. Ramai yang cakap orang melaka ni kasar atau kasau. Dicoretkan oleh sephia sophia pada monday, september 26, 2011.

Setakat Yang Cakap Noghori Yang Biasa2 Tu Boleh La Sikit2.

Ini penting kepada orang luar… Ramai yang cakap orang melaka ni kasar atau kasau. Mari belajar bahasa negeri sembilan.

Ebby Yus Ajar Jep, Rahim Dan Angah Cakap Nogoriподробнее.

Mari belajar loghat negeri sembilan. Newer post older post home. Jadi admin kongsikan kepada anda kamus loghat negeri sembilan untuk anda buat rujukan.

Download Teka Loghat Negeri Sembilan For Pc.

Hari ni nak kongsi satu cerita mengunakan loghat negeri sembilan.aku jumpa ni pun kat facebook. Alahai part aaffan cakap tu memang comel habis !! Jom kito practise samo2.mano tau kok dapek laki org nogori, xpun bini org nogori.mampuih nak paham mak mentua cakap apo kan.so meh cini den jadi cikgu bahaso arinie.

See also  Bazar Ramadhan Putrajaya

Post Comments (Atom) Facebook Badge.

Ahmad nubhan bin haji ahamad atau lebih komersial dikenali sebagai nubhan. Admin gunakan loghat negeri sembilan untuk alamat url portal ni. Antagho perkataan bahaso nismilan yang mungkin ghamai tak tau.

Jum Belajar Loghat Negeri Sembilan.

/that was about 26 years ago!! Loghat negeri sembilan kelakar : Mano yang nak tahu maksud lagu waris tu.