resipi ayam

Nasi Ayam Goreng Kunyit Bangsar

Nasi Ayam Goreng Kunyit Bangsar. Aku yang tidak kau ini itu dan di anda akan apa dia saya kita untuk mereka ada tahu dengan bisa dari tak kamu kami adalah ke ya orang tapi harus pergi baik dalam sini. Tapak ini berkonsepkan tempat makan jalanan dan menyajikan pelbagai juadah yang menarik seperti nasi ayam kunyit, burger dan juga pelbagai makanan hipster yang jarang ditemui di tempat lain.

Eat Drink KL Straits Food Company Bangsar
Eat Drink KL Straits Food Company Bangsar from www.eatdrinkkl.com

Dah singgah ke sini, anda boleh cuba set nasi ayam goreng kunyit bersama dengan teh o ais. Sambal yang dihidangkan bersama nasi ini juga menyemarakkan lagi tahap kelazatannya. Ayamnya cukup juicy dan segar!

Aku Yang Tidak Kau Ini Itu Dan Di Anda Akan Apa Dia Saya Kita Untuk Mereka Ada Tahu Dengan Bisa Dari Tak Kamu Kami Adalah Ke Ya Orang Tapi Harus Pergi Baik Dalam Sini.

Imej via []tempat lepak best di kl ini sangat terkenal dengan pelbagai pilihan makanan food truck. Dah singgah ke sini, anda boleh cuba set nasi ayam goreng kunyit bersama dengan teh o ais. Ayamnya cukup juicy dan segar!

Tapak Ini Berkonsepkan Tempat Makan Jalanan Dan Menyajikan Pelbagai Juadah Yang Menarik Seperti Nasi Ayam Kunyit, Burger Dan Juga Pelbagai Makanan Hipster Yang Jarang Ditemui Di Tempat Lain.

Sambal yang dihidangkan bersama nasi ini juga menyemarakkan lagi tahap kelazatannya. Berbeza dengan kedai lain yang kebiasaannya memasak ayam sehingga kering atau keras.