negeri malay

Pahang Fasa 4

Pahang Fasa 4. Dua sahabat jelajah kayuhan 2,350km. Menteri kanan pertahanan, datuk seri hishammuddin.

PROGRAM PENYERAHAN SUMBANGAN KHAS COVID19 KERAJAAN NEGERI
PROGRAM PENYERAHAN SUMBANGAN KHAS COVID19 KERAJAAN NEGERI from www.mdcameron.gov.my

By editor / 7 october, 2021 7 october, 2021 / fasa 4, sop. Facebook twitter instagram youtube yab menteri besar pahang, dato’ sri haji wan rosdy wan ismail oleh : Peralihan fasa ini mengikut garis panduan yang ditetapkan pelan pemulihan negara (ppn) dengan mengambil kira kemasukan ke hospital bagi kes bergejala, penggunaan katil unit.

Johor Akan Memasuki Fasa 3 Pelan Pemulihan Negara (Ppn) Jumaat Ini, Manakala Pahang Pula Ke Fasa 4, Kata Menteri.

Selepas labuan dan negeri sembilan, pahang menjadi negeri ketiga beralih kepada fasa terakhir, fasa 4 pelan pemulihan negara (ppn) berkuat kuasa jumaat ini. Beliau dalam kenyataan berkata keputusan itu dicapai dalam mesyuarat. Orang ramai menyambut baik langkah kerajaan membenarkan pahang beralih ke fasa 4 pelan pemulihan negara (ppn) yang bermula hari ini.

See also  Jersey Pahang

Dua Sahabat Jelajah Kayuhan 2,350Km.

Johor akan memasuki fasa 3 pelan pemulihan negara (ppn) jumaat ini, manakala pahang pula ke fasa 4, kata menteri kanan keselamatan hishammuddin hussein. Manakala di bawah fasa 3 ppn pula termasuk kuala lumpur, selangor, putrajaya, johor, melaka, perlis, terengganu dan sarawak. Beralih fasa 4, mb pahang ingatkan rakyat terus patuh sop.

Negeri Sembilan, Pahang Dan Labuan Pula Adalah Di Bawah Fasa 4 Ppn.

Johor beralih fasa 3, pahang pula fasa 4 berkuat kuasa jumaat ini. Negeri sembilan, pahang, johor beralih fasa ppn. Katanya, pengoperasian institusi pendidikan di pahang berdasarkan ketetapan fasa 4 ppn hanya akan bermula pada 25 oktober iaitu melibatkan kehadiran mbk di skpk, smpkv dan ppki, murid.

Pahang Ke Fasa 4 Ppn:

Aktiviti tidak dibenarkan •sila rujuk senarai aktiviti yang tidak dibenarkan (negative list). Pahang beralih fasa 4, johor fasa 3. Sementara itu, pengoperasian institusi pendidikan bawah kementerian yang sama di pahang pula kekal pada 11 oktober ini berdasarkan ketetapan negeri fasa 3 ppn.

Muhammad Muslimi Abd Rahim Bentong, 7 Oktober 2021 :

Facebook twitter instagram youtube yab menteri besar pahang, dato’ sri haji wan rosdy wan ismail oleh : Negeri sembilan, pahang dan johor beralih fasa 4, fasa 3 dan fasa 2 ppn jumaat ini. Wan rosdy (tiga dari kiri) sempena perasmian pembukaan csr jajaran bentong yang disempurnakan oleh fadillah (dua dari kanan) pada khamis.