negeri malay

Pantai Senok Kelantan

Pantai Senok Kelantan. Kedudukan tempatnya yang strategik, berhampiran dengan pantai bersempadan pula dengan thailand menjadi lokasi pelancongan menarik untuk dilawati. Tetiba rasa nak kongsi sesuatu dengan korang sumer.

Rumah Api Pantai Senok, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Rumah Api Pantai Senok, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia from sunrise.maplogs.com

Kampung pantai senok merupakan sebuah kampung yang terletak di bachok, dalam negeri kelantan darul naim, iaitu sebuah negeri di utara malaysia.kelantan merupakan sebuah negeri di utara malaysia, dengan keluasan lebih kurang 14,922 km². Maka jangan lepaskan peluang jika anda melancong ke negeri ini maka kami sangat mencadangkan anda. Pantai senok pantai cantik di kelantan.

Bezanya Tak Ada La Salji Semua Tu Cuma Macam Musim Luruh.

Anda psti pernah dengar akan pantai yang mempunyai pemandangan seperti pulau nami, korea. Pantai senok sering menjadi lokasi para photographer. Pantai senok in bachok, kelantan is a popular spot among locals.

Mungkin Juga Ramai Dikalangan Kita Yang Belum Pernah Pihak Kaki Ke Pantai Senok Di Kelantan Ini.

Forestry department and some relevant parties planted the trees few years back and the trees are all grown matured and tall now. By collobration with many other agency in kelantan. This beautiful senok beach or also known as nami of malaysia is located in bachok, kelantan and about 40 minutes drive from kota bharu city.

See also  Resepi Ikan Singgang Kelantan

Sunggh Indah Apabila Berada Di Bawah Teduhan Hutan Buatan.

Kelantan ialah sebuah negeri yang terletak di pantai timur semenanjung malaysia. 1,222 likes · 1,967 were here. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a page.

Menu Special Maggi Telur Sotong Bergetar Jiwa

Betapa ramainya yang berkunjung ke pantai ni, hingga ia menyebabkan berlakunya kesesakan jalan raya di kawasan sekitar pantai tersebut. Kampung pantai senok merupakan sebuah kampung yang terletak di bachok, dalam negeri kelantan darul naim, iaitu sebuah negeri di utara malaysia.kelantan merupakan sebuah negeri di utara malaysia, dengan keluasan lebih kurang 14,922 km². Pantai itu adalah pantai senok, kelantan.

Kawasan Pantai Yang Berhampiran Muara Sungai Pengkalan Datu.

#pantaisenok #pulaunamikelantan #vlogkelantanvideo kali ini aku ke pantai senok di bachok kelantan yang juga dikenali sebagai pantai pulau nami korea.👍🏻👍?. Currently, rhu trees matured which make the pantai senok to look attractive and become a famous tourist spot in kelantan. Tempat makan menarik di kelantan.