cuti 2022

Pekeliling Cuti Tanpa Rekod

Pekeliling Cuti Tanpa Rekod. Berkaitan itu, permohonan kemudahan cuti tanpa rekod bagi urusan kematian ahli keluarga terdekat bagi pegawai adalah diluluskan/ Pp bil.03/2017 pekeliling kemudahan cuti umrah.

Trainees2013 Pekeliling Cuti Tanpa Rekod Bencana Alam
Trainees2013 Pekeliling Cuti Tanpa Rekod Bencana Alam from trainees2013.blogspot.com

( perintah am 41 & 57 bab c,surat pp bil.5/1985, pp bil.9/1991 ) syarat dan kelayakan : Diberi cuti tanpa rekod bagi hari yang diperlukan hadir di mahkamah dengan tambahan sehari sebelum dan sehari selepas bagi maksud perjalanan jika menghadiri mahkamah yang memerlukan tempoh perjalanan yang panjang. Pekeliling perkhidmatan bilangan 4 tahun 2015 :

Diberi Cuti Tanpa Rekod Bagi Hari Yang Diperlukan Hadir Di Mahkamah Dengan Tambahan Sehari Sebelum Dan Sehari Selepas Bagi Maksud Perjalanan Jika Menghadiri Mahkamah Yang Memerlukan Tempoh Perjalanan Yang Panjang.

Sebarang cuti yang melebihi kelayakan hendaklah ditolak dari cuti rehat. Tahukah anda bahawa kerajaan malaysia telah menyediakan satu inisiatif buat penjawat awam iaitu memberikan cuti selama 5 hari kepada penjawat awam jika mereka atau keluarga mereka dijangkiti penyakit berjangkit yang berbahaya. Dihadkan kepada lima (5) kali sepanjang tempoh perkhidmatan kerajaan.

See also  Cuti Awal Ramadan 2021

Begitu Juga Dengan Guru2 Kita Jika Sekiranya Mereka Ingin Menghadiri Temuduga Kenaikan Pangkat Ke Dg41.

Cuti tanpa rekod bermula pada tarikh isteri bersalin atau pada hari berikutnya jika isterinya bersalin selepas waktu pejabat (5.30 petang)2; Surat mohon cuti tanpa rekod via scribd contoh surat permohonan kerja melalui ketua jabatan www via kotasurat contoh surat permohonan asrama via slideshare contoh surat sokongan majikan untuk sambung belajar via scribd contoh surat rasmi tidak. Bagi urusan kematian ahli keluarga terdekat.

Borang Permohonan Cuti Tanpa Rekod (Ctr) (Perintah Am Bab C (Cuti) Tahun 1974 / Surat Pekeliling Perkhidmatan Bil.

Maklumat hendaklah dilengkapkan dengan jelas dan menggunakan huruf besar bahagian i : Selama tujuh (7) hari cuti tanpa rekod; Cuti tanpa rekod di bawah program plkn cuti gantian 1.

Seperkara Perlu Diingatkan Bahawa Untuk Menghadiri Temuduga Kita Seharusnya Mengambil Cuti Rehat Kerana Tiada Peruntukan Untuk Membolehkan Kita Mengambil Cuti Tanpa Rekod.

Pekeliling perkhidmatan bilangan 4 tahun 2015. Pekeliling perkhidmatan bilangan 4 tahun 2015. Kelayakan cuti tanpa rekod oleh penjawat awam.

( Perintah Am 41 & 57 Bab C,Surat Pp Bil.5/1985, Pp Bil.9/1991 ) Syarat Dan Kelayakan :

Cuti dalam perkhidmatan ( p.a. Cuti tanpa rekod perayaan vaisakhi 18. Pekeliling cuti tnpa rekod 1.