negeri malay

Pelajar Uitm Kedah Meninggal

Pelajar Uitm Kedah Meninggal. Menerusi muat naik di media sosial, pihak uitm telah memaklumkan perkara tersebut dan memberikan ucapan takziah kepada keluarga mangsa. Menurut jabatan komunikasi korporat uitm, pihaknya sangat prihatin dengan isu kematian dua pelajarnya iaitu nurul natasya ezreen azemi, 22, pelajar diploma pengurusan dan teknologi pejabat, fakulti pengurusan dan perniagaan cawangan kedah serta muhammad adham hazim mohd rizaini, 21, diploma kejuruteraan awam, fakulti kejuruteraan awam,.

Seorang lagi penuntut UiTM meninggal dunia akibat tekanan
Seorang lagi penuntut UiTM meninggal dunia akibat tekanan from cempedakcheese.com

— dǝǝnɐ (@lemonadeena) july 9, 2021. Universiti teknologi mara (uitm) cawangan kedah, kampus sungai petani, 08400 merbok, kedah darulaman, malaysia. Pelajar uitm cawangan kedah temui ajal.

So A Student From Uitm Kedah Just Dead Due To Stress.

Dalam kenyataan media yang dikeluarkan hari ini, pihak uitm sangat prihatin terhadap isu kematian pelajarnya di cawangan kedah dan pahang. Menurut jabatan komunikasi korporat uitm, pihaknya sangat prihatin dengan isu kematian dua pelajarnya iaitu nurul natasya ezreen azemi, 22, pelajar diploma pengurusan dan teknologi pejabat, fakulti pengurusan dan perniagaan cawangan kedah serta muhammad adham hazim mohd rizaini, 21, diploma kejuruteraan awam, fakulti kejuruteraan awam,. Seorang pelajar semester tiga universiti teknologi mara (uitm) kedah, dilaporkan meninggal dunia selepas dipercayai tidak sedarkan diri di rumah sewanya di sini, awal pagi kelmarin.

See also  Top Glove Kelantan

Admin July 10, 2021 1 Min Read.

Pelajar uitm kedah maut dipercayai akibat tekanan pembelajaran. Allahuakbar, bukan itu sahaja, terdapat seorang pelajar lelaki dari uitm pahang pula disyaki telah meninggal dunia kerana rasa pening lepas test dijalankan. Pelajar uitm cawangan kedah temui ajal.

11 Julai 2021, 12:11 Pm.

Mahasiswa di uitm merbok, kedah meninggal dunia pada 2.50 petang, 9 julai ketika menjalani rawatan di hospital sultan abdul halim (hsah) sungai petani arwah dilaporkan sempat mengejutkan rakan serumah kerana mengalami sakit kepala sebelum muntah dan tidak sedarkan diri di rumah sewanya pada jam 4 pagi Hal ini kerana, banyak tanggungjawab, cabaran dan rintangan yang perlu dilalui mereka bagi memperoleh keputusan yang cemerlang. Allahyarham muhammad adham hazim adalah pelajar cemerlang dan turut meraih anugerah dekan pada semester lalu dengan purata nilai gred kumulatif (cgpa) 3.89.

Untuk Rekod, Selepas Pelajar Uitm Kedah Tersebut Meninggal Dunia, Seorang Pelajar Uitm Pahang Pula Meninggal Dunia Sehari Selepas Itu Dipercayai Akibat Sebab Yang Serupa, Tekanan Pelajaran.

Dua pelajar meninggal dunia, uitm ucap takziah kepada keluarga | dua pelajar universiti teknologi mara cawangan kedah dan pahang telah dilaporkan meninggal dunia. Walau bagaimanapun, menerusi perkongsian yang tular di media sosial, pelajar tersebut dikatakan meninggal dunia disebabkan pembuluh darah di kepala pecah kerana stres belajar secara atas talian dan. Sejak pagi tadi, tular di media sosial tentang berita kematian seorang pelajar universiti teknologi mara (uitm) kedah yang meninggal dunia.

Pelajar Perempuan Berusia 22 Tahun Terbabit Dilaporkan Tidak Sedarkan Diri.

Menerusi muat naik di media sosial, pihak uitm telah memaklumkan perkara tersebut dan memberikan ucapan takziah kepada keluarga mangsa. Rizaini pelajar diploma kejuruteraan awam uitm jengka, pahang dipercayai meninggal dunia akibat pendarahan dalam otak. By budiey sunday, 11 july, 2021, 7:18 am 19.6k views.