negeri malay

Penyokong Setia Negeri Sembilan

Penyokong Setia Negeri Sembilan. 3 months ago tom bombadil. Penyokongsetianegerisembilan ditubuhkan pada 2011 bertujuan untuk memberi sokongan kpd skuad 'hobin jang hobin' view my complete profile.

[PSNS] Penyokong Setia Negeri Sembilan Home Facebook
[PSNS] Penyokong Setia Negeri Sembilan Home Facebook from www.facebook.com

Presidennya, mohd radzi mohd ariffin berkata, faktor keselamatan nyawa pemain dan juga penyokong sememangnya perlu diutamakan dan inilah yang dilakukan. Share to twitter share to facebook share to pinterest. 3 months ago tom bombadil.

Berita Di Mana Negeri Sembilan Kekal Di Liga Perdana Musim 2018.

Negeri sembilan itu berkata, dia secara konsisten akan. Ini berita yang tidak mahu didengar sebenarnya oleh semua penyokong setia pasukan hobin jang hobin. Penyokong setia negeri sembilan (fans club)

Ini Diakui Sendiri Ketua Jurulatihnya, K Devan Yang Menyifatkan Ia Sangat Bermakna Bagi Dirinya Dan Semua Penyokong Setia Pasukan Itu.

Posted by the jang's soldiers at 5:47 pm no comments : 77,403 likes · 8 talking about this. Tak semestinya akan selalu hebat jika tiada sokongan dari para penyokong setia dan tidak semestinya tiada permain seperti bintang luar negera pasukan kita lemah, malah mereka akan terus bersemangat jika mereka di beri sokongan yang begitu padu dari penyokong mereka.

⚽ Penyokong Setia Negeri Sembilan ( Bolasepak ) Has 46,327 Members.

Tujuan dan matlamat group ini ditubuhkan adalah kerana untuk mengeratkan silaturahim diantara para penyokong setia negeri sembilan dan para pemain negeri. Penyokong negeri sembilan tetap meneruskan hasrat untuk melancarkan protes berhubung isu harga tiket bagi perlawanan akhir piala malaysia sabtu ini walaupun persatuan bolasepak negeri sembilan (pbns) mengambil keputusan menjual tiket pada harga rm30 bermula hari ini. Negeri sembilan hanya penyokong setia kekal di teres batu stadium paroi.

Negeri Sembilan Fc (Nsfc) Meletakkan Keazaman Tinggi Untuk Kembali Bangkit Pada Musim Ini Dan Seterusnya Memburu Slot Ke Liga Super Pada Musim 2022.

Penyokong negeri sembilan tetap meneruskan hasrat untuk melancarkan protes berhubung isu harga tiket bagi perlawanan akhir piala malaysia sabtu ini walaupun persatuan bolasepak negeri sembilan (pbns) mengambil keputusan menjual tiket pada harga rm30 bermula pada khamis. Share to twitter share to facebook share to pinterest. Sengaja abang tom meletakkan penyokong di depan sebelum pasukan kerana abang tom yakin nilai penyokong lebih tinggi jika hendak dibandingkan.

Hari Ini Risya Nak Up Satu Post Untuk Warga Negeri Sembilan,.

Kepada anggota dan para penyokong setia parti keadilan rakyat, kita binalah kekuatan parti kita sendiri. 3 months ago tom bombadil. Kerja2 mengecat warna untuk bendera psns.