negeri malay

Permohonan Nikah Pahang

Permohonan Nikah Pahang. Permohonan nikah online (borang nikah online setiap negeri) september 2, 2021, 1:45 pm. Pergi rumah tok imam/ juru nikah.

E Munakahat Pahang Borang Nikah
E Munakahat Pahang Borang Nikah from blog-kad.web.app

Seluruh negeri pahang, garis panduan majlis akad nikah di rumah atau premis persendirian yang dikeluarkan pada 1 julai 2020 oleh jaip dan sop am pelaksanaan majlis sosial yang dikeluarkan oleh majlis keselamatan negara yang dikemaskini pada 6 ogos 2020. Kemudian, anda dibawa ke laman 'syarat permohonan kebenaran nikah. 11 perkara penting dalam asas memohon kebenaran nikah yang bakal pengantin perlu tahu;

Jangan Pandai2 Buka Atau Leraikan.

Filled by one whether male or female. Bawa sahaja satu booklet yang tok kadi dah staple siap2. Jabatan agama islam pahang :

11 Perkara Penting Dalam Asas Memohon Kebenaran Nikah Yang Bakal Pengantin Perlu Tahu;

Isi dan lengkapkan borang online. Tatacara majlis akad nikah dan borang mohon nikah tempoh pkp insentif khas pasangan pengantin panduan pengguna video pengguna log masuk kakitangan: Kerja kat selangor, kampung pahang).

Pengesahan Pemastautinan (1 Asal + 2 Salinan) (Jika Alamat Di Dalam K/P Berbeza Dengan Alamat Mastautin)

Permohonan & afidavit (1 asal + 2 salinan) 3. Permohonan nikah online (borang nikah online setiap negeri) september 2, 2021, 1:45 pm. Borang permohonan nikah pahang online untuk makluman, borang permohonan nikah pahang online (lelaki & perempuan) termasuk juga syarat kelayakan permohonan, prosedur, kursus kahwin dan semakan status:

Satu (1) Salinan Sijil Nikah / Pendaftaran Perkahwinan / Perceraian Satu (1) Salinan Sijil Kelahiran Pemohon Satu (1) Salinan Slip Gaji Terkini Suami / Isteri / Surat Pengesahan Pendapatan Daripada Jkkk / Penghulu (Jika Tiada Slip Gaji)

3 salinan kad pengenalan pemohon. I) menghantar borang/dokumen permohonan di tempat yang ditetapkaan oleh paid. Sistem permohonan online untuk borang nikah yang digunakan oleh jabatan agama islam negeri untuk kebenaran nikah;

3 Salinan Kad Pengenalan Pemohon.

Permohonan & afidavit (1 asal + 2 salinan) 3. Bayaran penyertaan hendaklah dilakukan di kaunter pejabat agama islam daerah sebelum tarikh. Pengesahan pemastautinan (1 asal + 2 salinan) (jika alamat di dalam k/p berbeza dengan alamat mastautin)