resipi ayam

Resepi Ayam Masak Kicap Manis

Resepi Ayam Masak Kicap Manis. Masukkan serai, santan, kicap manis. Resepi bingka labu lembut & lemak manis, hanya guna sukatan cawan

Dari Dapur Maklong Daging Masak Hitam
Dari Dapur Maklong Daging Masak Hitam from aidahjune.blogspot.com

Myresipi.com ialah wadah perkongsian resepi untuk wanita dan sesiapa sahaja yang suka memasak untuk keluarga, dengan kasih sayang. Cabai merah, cabai melaka, bawang besar, daun limau purut dan daun bawang. Masukkan serai, santan, kicap manis.

Telur Mata Cantik Dan Memang Sedap.

Selain buat masak kicap dan masam manis atau masak merah. Telur, bawang merah, garam halus, bawang holland, cili, minyak. Anda juga boleh memilih sama ada ingin masak sambal, asam pedas, masak kicap atau mengikut cita rasa sendiri.

Tumis Cabai Tadi Sampai Pecah Minyak.

Biasanya kalau masak telur mata, makan dengan kicap sahaja. Masukkan garam, gula dan pati ayam. Resipi bihun sup tumis darat, siap dengan sambal kicap padu.

Pada Resepi Ini Kami Buat Lain Sedikit.

Myresipi.com ialah wadah perkongsian resepi untuk wanita dan sesiapa sahaja yang suka memasak untuk keluarga, dengan kasih sayang. Masukkan serai, santan, kicap manis. Restoran ini menyediakan sajian ala banjar dan jawa seperti landak, rusa, udang galah, ikan baung, ikan tapah, ayam kampung dan banyak lagi.

Resepi Bingka Labu Lembut & Lemak Manis, Hanya Guna Sukatan Cawan

Koleksi 4 resepi pencuci mulut warna warni yang sedap sempena raya nanti! Resepi daripada ‎wan nooraihan di laman facebook. Cabai merah, cabai melaka, bawang besar, daun limau purut dan daun bawang.