resipi ayam

Resepi Ayam Masak Merah Azie Kitchen

Resepi Ayam Masak Merah Azie Kitchen. Ketika saya memasak ikan sambal berlado, nelly masuk ke dapur dan bertanya apa yang saya sedang masak. Bila diberitahu ikan, dia menjawab tak nak makan kalau tak ada lauk ayam.

Boiled Parslied Potatoes Azie Kitchen
Boiled Parslied Potatoes Azie Kitchen from www.aziekitchen.com

Begitu juga dengan aween bila diberitahu saya sedang menyediakan lauk ikan, terus ditanya tak ada ayam ke. Ketika saya memasak ikan sambal berlado, nelly masuk ke dapur dan bertanya apa yang saya sedang masak. Azie hari ni saya akan cuba masak kari ayam ni sbb anak saya memang suka makan ayam je,,,,ikan tak mau.buat pengetahuan azie setiap kali jika saya mahu memasak saya hanya cari resepi dari azie kitchen je,senang sedap dan berilmu.terima kasih azie mohon halalkan pemberian ya.

Begitu Juga Dengan Aween Bila Diberitahu Saya Sedang Menyediakan Lauk Ikan, Terus Ditanya Tak Ada Ayam Ke.

Azie hari ni saya akan cuba masak kari ayam ni sbb anak saya memang suka makan ayam je,,,,ikan tak mau.buat pengetahuan azie setiap kali jika saya mahu memasak saya hanya cari resepi dari azie kitchen je,senang sedap dan berilmu.terima kasih azie mohon halalkan pemberian ya. Ketika saya memasak ikan sambal berlado, nelly masuk ke dapur dan bertanya apa yang saya sedang masak. Hmm rasa pulak terkilan tak beli ayam.

Bila Diberitahu Ikan, Dia Menjawab Tak Nak Makan Kalau Tak Ada Lauk Ayam.