resipi ayam

Resepi Ayam Percik Azie Kitchen

Resepi Ayam Percik Azie Kitchen. Selain menyediakan ayam masak merah, saya juga sediakan udang masak lemak cili padi dengan kacang buncis dan telur dadar. Walaupun masak campak campak ikut gerak hati tapi rasanya sangat sangat sedap.

Ikan Percik Merah Kelantan Azie Kitchen
Ikan Percik Merah Kelantan Azie Kitchen from aziejaya.blogspot.com

Azie hari ni saya akan cuba masak kari ayam ni sbb anak saya memang suka makan ayam je,,,,ikan tak mau.buat pengetahuan azie setiap kali jika saya mahu memasak saya hanya cari resepi dari azie kitchen je,senang sedap dan berilmu.terima kasih azie mohon halalkan pemberian ya. Selain menyediakan ayam masak merah, saya juga sediakan udang masak lemak cili padi dengan kacang buncis dan telur dadar. Walaupun masak campak campak ikut gerak hati tapi rasanya sangat sangat sedap.

Selain Menyediakan Ayam Masak Merah, Saya Juga Sediakan Udang Masak Lemak Cili Padi Dengan Kacang Buncis Dan Telur Dadar.

Walaupun masak campak campak ikut gerak hati tapi rasanya sangat sangat sedap. Azie hari ni saya akan cuba masak kari ayam ni sbb anak saya memang suka makan ayam je,,,,ikan tak mau.buat pengetahuan azie setiap kali jika saya mahu memasak saya hanya cari resepi dari azie kitchen je,senang sedap dan berilmu.terima kasih azie mohon halalkan pemberian ya.