resipi ayam

Resepi Ayam Potong

Resepi Ayam Potong. Sosej pun boleh juga dimasukkan kalau suka. Salam kak, cara masak kari ayam yg mak mertua saya ajar, sama macam yang akak kongsi dalam blog ni, cuma mak mertua saya tambah satu lagi bahan iaitu serbuk ketumbar, pehhh.memang sedap kak azie, cubalah versi yang ini pulak:) terima kasih kongsi resepi kari ayam yang sedap ni:) balas padam

Resepi dan Cara Membuat Mee Wantan Kicap Yang Sedap MY
Resepi dan Cara Membuat Mee Wantan Kicap Yang Sedap MY from my-resepi.com

Yang paling penting sekali ialah anda harus merebus spaghetti dengan cara yang betul kerana takut. Dalam resepi aglio olio ini che nom gunakan seafood, tapi boleh juga jika anda nak masukkan hirisan isi ayam atau daging. Sosej pun boleh juga dimasukkan kalau suka.

Sosej Pun Boleh Juga Dimasukkan Kalau Suka.

Dalam resepi aglio olio ini che nom gunakan seafood, tapi boleh juga jika anda nak masukkan hirisan isi ayam atau daging. Salam kak, cara masak kari ayam yg mak mertua saya ajar, sama macam yang akak kongsi dalam blog ni, cuma mak mertua saya tambah satu lagi bahan iaitu serbuk ketumbar, pehhh.memang sedap kak azie, cubalah versi yang ini pulak:) terima kasih kongsi resepi kari ayam yang sedap ni:) balas padam Yang paling penting sekali ialah anda harus merebus spaghetti dengan cara yang betul kerana takut.