resipi ayam

Resepi Nasi Ayam Che Nom

Resepi Nasi Ayam Che Nom. Cuma apa yang istimewanya ialah jenis gula yang digunakan iaitu gula melaka. Apa yang penting kuah masak kicap mestilah pekat, lemak, manis dan pedas secukup rasa.untuk resepi kali ini che nom letak cili kisar dan juga cili api bagi memekatkan kuah dan pedas nya secukup.

Resepi Ayam Kapitan
Resepi Ayam Kapitan from resepichenom.com

Apa yang penting kuah masak kicap mestilah pekat, lemak, manis dan pedas secukup rasa.untuk resepi kali ini che nom letak cili kisar dan juga cili api bagi memekatkan kuah dan pedas nya secukup. Pasti ramai yang menggemari ayam masak kicap dan ada pelbagai versi cara untuk memasaknya. Resepi ayam masak kicap yang mudah disediakan dan sedap sangat rasanya.

Pasti Ramai Yang Menggemari Ayam Masak Kicap Dan Ada Pelbagai Versi Cara Untuk Memasaknya.

Resepi ayam masak kicap yang mudah disediakan dan sedap sangat rasanya. Che nom rasa penggunaan gula melaka menyebabkan manis kuah sambal lebih sedap daripada sambal yang dimasukkan gula putih biasa. Apa yang penting kuah masak kicap mestilah pekat, lemak, manis dan pedas secukup rasa.untuk resepi kali ini che nom letak cili kisar dan juga cili api bagi memekatkan kuah dan pedas nya secukup.

Cuma Apa Yang Istimewanya Ialah Jenis Gula Yang Digunakan Iaitu Gula Melaka.