resipi ayam

Resepi Nasi Goreng Ayam Sedap

Resepi Nasi Goreng Ayam Sedap. 10 biji cili api hijau. Lauk ini sedap dimakan dengan nasi putih panas dan sayuran, tapi kalau nak ratah saja pun sedap.

WALAUPUN harihari Sk masak sedap
WALAUPUN harihari Sk masak sedap from sariyusa.blogspot.com

Lauk ini sedap dimakan dengan nasi putih panas dan sayuran, tapi kalau nak ratah saja pun sedap. 10 biji cili api hijau. Rahsia bancuhan ikan celup tepung ‘krup krap’, serdak lagi rangup & menjadi elok november 12, 2021

10 Biji Cili Api Hijau.

1 sudu kecil serbuk kunyit. Lauk ini sedap dimakan dengan nasi putih panas dan sayuran, tapi kalau nak ratah saja pun sedap. 2 helai daun limau purut.

Rahsia Bancuhan Ikan Celup Tepung ‘Krup Krap’, Serdak Lagi Rangup & Menjadi Elok November 12, 2021

Cara buat ayam percik pasar malam, bersalut kuah merah pekat & lazat! Bagi anda yang mahu meriahkan majlis bbq di tepi pantai atau kawasan air terjun, boleh cuba resepi perapan ayam bakar bbq ini untuk masukkan sekali dalam menu selain daripada mihun goreng atau nasi. Cara buat cendol homemade, resipi dari penjual cendol memang confirm sedap!

10 Biji Cili Besar Hijau.

Resepi ayam ini khas untuk anda yang gilakan ayam goreng! Menggunakan pelbagai rempah ratus seperti jintan putih, jintan manis, serbuk ketumbar dan pelbagai lagi bahan wangi, anda pasti dapat menghasilkan ayam goreng yang sangat rangup dan lazat!