resipi ayam

Resepi Rendang Ayam 4 Ekor

Resepi Rendang Ayam 4 Ekor. Salam kak, cara masak kari ayam yg mak mertua saya ajar, sama macam yang akak kongsi dalam blog ni, cuma mak mertua saya tambah satu lagi bahan iaitu serbuk ketumbar, pehhh.memang sedap kak azie, cubalah versi yang ini pulak:) terima kasih kongsi resepi kari ayam yang sedap ni:) balas padam Mesti ramai yang inginkan resepi stew ayam tengku puan pahang versi cik ‎shiela husin‎ yang berkongsikan resepi di laman facebook.

Iftar 22 Ayam Masak Padang Nshafeareen®
Iftar 22 Ayam Masak Padang Nshafeareen® from nshafea.blogspot.com

Jika dipekatkan, boleh dijadikan inti chicken pie. Mesti ramai yang inginkan resepi stew ayam tengku puan pahang versi cik ‎shiela husin‎ yang berkongsikan resepi di laman facebook. Sangat berbaloi mencuba resepi ini walaupun nampak sukar dan munggunakan bahan yang banyak.

Jangan Takut Untuk Menyediakan Hidangan Ini Kerana Resepi Ini Telah Diolah Bagi Memudahkan Anda Untuk Memasaknya.

Jika dipekatkan, boleh dijadikan inti chicken pie. Sangat berbaloi mencuba resepi ini walaupun nampak sukar dan munggunakan bahan yang banyak. Mesti ramai yang inginkan resepi stew ayam tengku puan pahang versi cik ‎shiela husin‎ yang berkongsikan resepi di laman facebook.

1/2 Ekor Ayam Saiz Sederhana, Potong Ikut Suka, Cuci Bersih Dan Toskan* 1 Camca Teh Penuh Kunyit Serbuk* 3/4 Camca Teh Garam*( *Disatukan, Gaul Rata Dan Perap Sekejap )

Satu tip yang boleh che' nom kongsikan sekiranya. Salam kak, cara masak kari ayam yg mak mertua saya ajar, sama macam yang akak kongsi dalam blog ni, cuma mak mertua saya tambah satu lagi bahan iaitu serbuk ketumbar, pehhh.memang sedap kak azie, cubalah versi yang ini pulak:) terima kasih kongsi resepi kari ayam yang sedap ni:) balas padam