resipi ayam

Resipi Ayam Masak Merah Azie

Resipi Ayam Masak Merah Azie. Begitu juga dengan aween bila diberitahu saya sedang menyediakan lauk ikan, terus ditanya tak ada ayam ke. Bila diberitahu ikan, dia menjawab tak nak makan kalau tak ada lauk ayam.

Resepi Ikan Merah Masak Asam Pedas Melaka Quotes About k
Resepi Ikan Merah Masak Asam Pedas Melaka Quotes About k from quotesaboutk.blogspot.com

Begitu juga dengan aween bila diberitahu saya sedang menyediakan lauk ikan, terus ditanya tak ada ayam ke. Salam kak, cara masak kari ayam yg mak mertua saya ajar, sama macam yang akak kongsi dalam blog ni, cuma mak mertua saya tambah satu lagi bahan iaitu serbuk ketumbar, pehhh.memang sedap kak azie, cubalah versi yang ini pulak:) terima kasih kongsi resepi kari ayam yang sedap ni:) Bila diberitahu ikan, dia menjawab tak nak makan kalau tak ada lauk ayam.

Hmm Rasa Pulak Terkilan Tak Beli Ayam.

Salam kak, cara masak kari ayam yg mak mertua saya ajar, sama macam yang akak kongsi dalam blog ni, cuma mak mertua saya tambah satu lagi bahan iaitu serbuk ketumbar, pehhh.memang sedap kak azie, cubalah versi yang ini pulak:) terima kasih kongsi resepi kari ayam yang sedap ni:) Ketika saya memasak ikan sambal berlado, nelly masuk ke dapur dan bertanya apa yang saya sedang masak. Bila diberitahu ikan, dia menjawab tak nak makan kalau tak ada lauk ayam.

See also  Resepi Ayam Masak Kurma Adabi

Begitu Juga Dengan Aween Bila Diberitahu Saya Sedang Menyediakan Lauk Ikan, Terus Ditanya Tak Ada Ayam Ke.