negeri malay

Sispaa Pahang

Sispaa Pahang. Jabatan kastam diraja malaysia pahang. Program sharing sispaa siri i tahun 2022 jabatan negeri pahang diterbitkan pada 11 mac, 2022 diterbitkan oleh norhuda.

Kursus Sistem Pengurusan Aduan Awam (SISPAA) Portal
Kursus Sistem Pengurusan Aduan Awam (SISPAA) Portal from www.mdcameron.gov.my

Jabatan kastam diraja malaysia pahang. Kementerian pendidikan malaysia (kpm) selamat datang ke sistem pengurusan aduan awam (sispaa) kpm. Program sharing sispaa siri i tahun 2022 jabatan negeri pahang diterbitkan pada 11 mac, 2022 diterbitkan oleh norhuda.

Kursus Telah Dihadiri Seramai Lima Belas (15) Orang Dari Pelbagai Bahagian Dan Unit Di Jabatan Ini.

Jabatan pengairan dan saliran malaysia jalan sultan salahuddin 50626 kuala lumpur,malaysia. Pejabat lapangan terbang sultan ahmad shah. Sistem pengurusan aduan awam (sispaa) pejabat daerah dan tanah tanah pekan selamat datang ke sistem sispaa pdt pekan.sistem sispaa pdt pekan adalah aplikasi aduan secara atas talian bagi mengurus aduan, pertanyaan serta cadangan daripada orang awam terhadap sistem penyampaian dan perkhidmatan pdt pekan.

See also  Maahad Tahfiz Pahang

Sekapur Sirih, Jabatan Pengairan Dan Saliran Malaysia Sentiasa Meningkatkan Usaha Dalam Penyampaian Perkhidmatan Awam Bagi Menguruskan Aduan Awam Dengan Lebih Cekap Dan Berkesan Melalui Inisiatif Mengguna Pakai Sistem Pengurusan Aduan Awam (Sispaa).

Senarai ahli dewan negeri 98811; Sispaa kpm adalah saluran rasmi untuk menguruskan maklum balas aduan, penghargaan, pertanyaan serta cadangan daripada orang awam berkenaan perkhidmatan kpm. Pejabat setiausaha kerajaan negeri pahang dengan kerjasama biro pengaduan awam (bpa), jabatan perdana menteri telah secara rasminya menggunakan sistem pengurusan aduan awam (sispaa) kerajaan negeri pahang darul makmur bagi menggantikan sistem pengurusan aduan pejabat setiausaha kerajaan pahang (spadu) pada 1 april 2017.sebarang.

Pembantu Penguasa Kastam Kanan Wk22.

Bpa boleh untuk tidak melayan sebarang aduan yang menggunakan bahasa yang kesat, lucah, konfrantasi, penghinaan dan/atau tuduhan tanpa asas. Sistem pengurusan aduan ump (sispaa ump) sistem pengurusan aduan awam (ump helpdesk) merupakan sistem maklumbalas yang dibangunkan bagi meningkatkan kualiti penyampaian perkhidmatan kepada pemegang taruh dan pihak luar. Kementerian kesihatan malaysia (kkm) selamat datang ke sistem pengurusan aduan awam (sispaa) kkm.

Anugerah Pengurusan Aduan Sispaa Negeri Pahang Tahun 2020.

Jabatan pengairan dan saliran malaysia. Jabatan kastam diraja malaysia pahang. Sistem pengaduan aduan awam (sispaa) menjadi medium bagi penyaluran aduan dalam talian untuk menguruskan maklum balas seperti aduan, penghargaan, pertanyaan serta cadangan daripada orang awam berkenaan perkhidmatan yang disediakan di pejabat daerah dan tanah cameron highlands.

Program Sharing Sispaa Siri I Tahun 2022 Jabatan Negeri Pahang Diterbitkan Pada 11 Mac, 2022 Diterbitkan Oleh Norhuda.

Taklimat telah disampaikan oleh pengarah biro pengaduan awam (bpa) pahang, encik mohd fadzlee bin mat yassin @ adnan dan dibantu oleh encik bo yamin bin isa. Sispaa kkm adalah saluran dalam talian untuk menguruskan maklum balas seperti aduan, penghargaan, pertanyaan serta cadangan daripada orang awam berkenaan perkhidmatan kkm. Sistem pengaduan aduan awam (sispaa) 09/11/2020.