negeri malay

Tanah Lot Untuk Dijual Di Kedah

Tanah Lot Untuk Dijual Di Kedah. Tanah kurang 1km dari jalan besar. Find land for sale in kedah on mudah.my, malaysia's largest marketplace.

TANAH 2 LOT BERKEMBAR UNTUK DIJUAL
TANAH 2 LOT BERKEMBAR UNTUK DIJUAL from tanah2lotberkembar.blogspot.com

Sungai petani properties for sale at the best prices Tanah lot di kedah darulaman. Tanah untuk dijual sungai petani, priced from myr 200,000.

Lot Tanah Untuk Dijual Di Pekan Pendang Kedah Aswadi Com.

Rumah dan tanah untuk dijual di jeniang sik 1 sty terrace link house 3 bilik tidur untuk dijual iproperty com my. Harga serendah rm133,000 , tanah rezab melayu bergeran atas (1) nama. Tanah dusun untuk dijual agricultural land untuk dijual di jitra kedah iproperty com my.

See also  Bsn Kedah

Find Land For Sale In Kedah On Mudah.my, Malaysia's Largest Marketplace.

Mar 2, 11:53 kepala batas. Urgent sale tanah kebun getah untuk dijual pendang kedah senarai rumah dan hartanah terkini untuk dijual. Tanah bendang untuk dijual di mukim bakai , baling, kedah.buka harga rm71000 tetapi boleh tawar menawar.

3Km Dari Jalanraya Utama Ke Sungai Tiang Dan Kubor Panjang (Daerah Pendang, Kedah).

5,259 likes · 4 talking about this. Tanah lot dan lot rumah di kedah untuk dijual murah samada di pendang, langkawi, kubang pasu, padang terap, kota setar, yan, sik, kuala muda, baling, kulim atau bandar baru. Kongsi ke twitter kongsi ke facebook.

Kedah Mohammad Faiz January 16, 2022.

Tanah lot di kedah untuk dijual murah tanah lot tepian pantai di yan kedah untuk dijual. Tanah untuk dijual di kedah. Dipaparkan pada 06 mar 2022 12:02 pm.

Tanah Lot Sekitar Kawasan Kubang Pasu, Pokok Sena, Pendang, Kuala Muda, Yan,.

181 tanah pertanian untuk dijual di di kedah dijumpai dengan saiz binaan 0 kps, 0 bilik tidur, 0 bilik air. Tanah lot di kedah darulaman. Tanah kediaman untuk dijual di kedah.