negeri malay

Tanah Untuk Dijual Kedah

Tanah Untuk Dijual Kedah. 94726 likes 8 talking about this. Tanah lot dan lot rumah di kedah untuk dijual murah samada di pendang, langkawi, kubang pasu, padang terap, kota setar, yan, sik, kuala muda, baling, kulim atau bandar baru.

Tanah Untuk Dijual Di Kedah 2017 Tanah Lot Untuk Dijual
Tanah Untuk Dijual Di Kedah 2017 Tanah Lot Untuk Dijual from kweyiuau.blogspot.com

Taman insaniah ixora 2 tingkat, kuala ketil untuk dijual = taman insaniah, kuala ketil. Tanah untuk dijual hartanah kedah. Rumah dan tanah untuk dijual di jeniang sik 1 sty terrace link house 3 bilik tidur untuk dijual iproperty com my.

Tanah Kebun Getah Muda Berusia 6 Tahun Belum Ditoreh Lagi Untuk Dijual,Di Daerah Lembah Arang Wang Tepus,Jitra ,Kubang Pasu ,Kedah.harga Yang Ditawarkan Ialah Rm250 Ribu Dan Harga Blh Dirunding Lagidengan Keluasan 3Relong 1/2.Jarak Tanah Ke Pekan Tanah Merah Jitra Dan Highway Tanah Merah 30 Minit Dan Ke Jitra 35 Minit.jika Berminat Sebarang Pertanyaan Sila.

Tanah for sale in kedah, malaysia. Assalamualaikum, tanah 1.347 hektar untuk dijual. Tanah lot di kedah untuk dijual murah tanah lot tepian pantai di yan kedah untuk dijual.

See also  Kedah Fm Frequency

# Rapat Dengan Jalan Besar.

Rumah dan tanah untuk dijual di jeniang sik 1 sty terrace link house 3 bilik tidur untuk dijual iproperty com my. Kuala kedah, alor setar, kota setar, kedah. 1,334 likes · 4 talking about this.

Dipaparkan Pada 18 Mac 2022 08:35 Am.

# lokasi di perik kedah. Urgent sale tanah kebun getah untuk dijual pendang kedah senarai rumah dan hartanah terkini untuk dijual. All (39 626) private (13 677) company (25 949) sort.

Jalan Masjid Aman, Off Jalan Kuala Kedah, Alor Setar.

* mini tar tepi jalan besar * sesuai dibuat rumah berminat contact. Anda boleh membeli tanah ini pada harga asas rm2,000,000 (rm2,150/sqm).hartanah ini adalah plot tanah 929 sqm yang tersedia untuk dijual. Tanah lot dan lot rumah di kedah untuk dijual murah samada di pendang, langkawi, kubang pasu, padang terap, kota setar, yan, sik, kuala muda, baling, kulim atau bandar baru.

Tanah Untuk Di Jual Lokasi :

Kedah perlis tanah kosong sawah rumah ladang post sini carigold forum. Halaman ini adalah untuk mengiklankan jual beli tanah dan. Tanah untuk dijual di kedah + penang.