negeri malay

Tempat Bercuti Di Negeri Sembilan

Tempat Bercuti Di Negeri Sembilan. Selain itu turut disediakan di sini ialah aktiviti berkayak dan pedal ride boat. Negeri sembilan tidak kurang hebatnya.

Kolekasi Artikel TERKINI tentang Tempat Menarik untuk
Kolekasi Artikel TERKINI tentang Tempat Menarik untuk from www.caridestinasi.com

Salah satu tarikan terkini dengan spot koleksi menarik didalamnya yaitu pusat ikan hiasan teluk kemang. Jika anda inginkan aktiviti mendaki santai yang tidak terlalu ekstrim di hujung minggu, datanglah ke bukit melati yang terletak di nilai, negeri sembilan. Tempat menarik di negeri sembilan.

Senarai Tempat Menarik Di Rembau Dan Aktiviti Yang Boleh Anda Lakukan Di Daerah Beradat Ini.

Destinasi pelancongan yang paling terkenal ialah port dickson yang menawarkan pecutian pantai dan berbagai tarikan lain. Nikmati pelbagai macam tarikan koleksi yang menarik untuk anda saksikan kehidupannya bersama keluarga tercinta. Untuk ke rembau, anda biasanya boleh melalui jalan lebuh raya dari.

See also  Uitm Cawangan Kelantan

Keindahan Alam Dan Kawasan Di Sekitar Tempat Ini Memang Memikat Hati Untuk Bermalam Di The Dusun.

Walaupun tidak setanding melaka dalam sektor pelancongan, ia memiliki beberapa destinasi percutian yang cukup popular seperti port dickson dan resort menarik sekitar seremban. Sunday, november 29, 2015 holiday , malaysia , negeri sembilan , tempat menarik , travel , travellicious. Memangdangkan kerajaan telah membenarkan kita semua rentas negeri untuk bercuti, ambillah peluang ini untuk bercuti bersama keluarga.

Ada Yang Sedang Bercuti Ke?

Tempat rekreasi yang menarik dan terkini satu ini cocok untuk anda lawati bersama keluarga saat cuti akhir pekan. Apa yang menarik, taman tema air yang terbesar di negeri sembilan ini sangat mesra keluarga dan sesuai untuk semua lapisan umur. Setelah penat berkerja, berehat sambil menghabiskan masa bersama keluarga adalah terapi paling mujarab.

Ia Terletak Bersebelahan Dengan Nka Coffee House.

Anda boleh mendi di kolam renang yang airnya adalah dari air terjun berdekata, mandi sungai cetek, jungle trekking, dan berkelah. Jika anda inginkan aktiviti mendaki santai yang tidak terlalu ekstrim di hujung minggu, datanglah ke bukit melati yang terletak di nilai, negeri sembilan. Taman negeri kenaboi taman negeri kenaboi terletak di hutan simpan kenaboi di daerah jelebu negeri sembilan.

Mencari Tempat Menarik Di Negeri Sembilan.

Negeri sembilan ialah sebuah negeri yang cantik dan kaya dengan keindahan semulajadi. Salah satu lagi tempat menarik di negeri sembilan yang bersejarah, kubu lukut dibina oleh seorang pahlawan bugis pada tahun 1847. Pusat rekreasi ulu bendul kuala pilah.