negeri malay

Tempat Makan Menarik Di Kedah

Tempat Makan Menarik Di Kedah. Slim river, tanjung malim, tapah 39; Air terjun batu hampar ini boleh dijadikan tempat menarik untuk family day di kedah kerana ia mempunyai privasi yang tersendiri.

Tempat Makan Menarik Di Bangi Waktu Malam waktumalamvlogs
Tempat Makan Menarik Di Bangi Waktu Malam waktumalamvlogs from waktumalamvlogs.blogspot.com

Lebih menarik, lokasi alor setar juga tidak jauh dari kuala kedah & bolehlah anda mencari keenakan makanan di sana yang turut mempunyai beberapa restoran menarik untuk. Terdapat banyak sangat tempat menarik di kedah. Hidangan western di bite cafe alor setar kedah tempat menarik.

Air Terjun Batu Hampar Ini Boleh Dijadikan Tempat Menarik Untuk Family Day Di Kedah Kerana Ia Mempunyai Privasi Yang Tersendiri.

Haa kebanyakan makanan belah utara ni sedap sedap belaka. Daerah yang kaya dengan tarikan semulajadi ini sesuai dijadikan destinasi percutian atau lawatan harian. Merdeka clock tower / menara jam besar.

Sebagai Salah Satu Destinasi Pelancongan Di Kedah, Banyak Tempat Menarik Di Yan Telah Dimajukan Dan Berbagai Aktiviti Disediakan Untuk Pelancong.

Kiranya sambil makan anda boleh. Sebut sahaja negeri kedah pastinya ramai yang terbayangkan keindahan jelapang padi yang terhampar luas. 13 tempat makan best di yan kedah memang best lah.

Taman Puspa Kencana, 05350 Alor Setar, Kedah.

Tempat makan menarik di kedah. Terdapat juga beberapa kedai makan best di jitra, kulim, sungai petani dan alor star yang kami senaraikan. Terdapat banyak tempat menarik di jitra kedah yang menjadi persinggahan tatkala berkunjung ke kedah darul aman ini.

Terdapat Banyak Sangat Tempat Menarik Di Kedah.

| assalamualaikum dan selamat pagi. Bagi sesiapa yang bercuti ke kedah boleh cuba makan laksa teluk kecai di kuala muda kedah. 37 tempat makan menarik di alor setar | restoran best untuk foodie.

9 Tempat Makan Best Di Kedah.

Nasi lemak royale, alor setar. Ada beberapa restoran yang menghidangkan menu western tetapi belum jumpa dengan yang. Apa yang menarik di daerah yan ini agaknya ?