negeri malay

Waktu Asar Di Kedah

Waktu Asar Di Kedah. Waktu solat alor setar 2018. 7 03 am zohor today.

Waktu Solat Changlun Kedah / Portal Rasmi Jabatan Mufti
Waktu Solat Changlun Kedah / Portal Rasmi Jabatan Mufti from koaltyg.blogspot.com

Daerah negeri kedah dan sama waktu dengannya solat bukan part time , solat bukan sometime , solat bukan no time. Waktu solat adalah piawai bagi masyarakat muslim seluruh dunia. Baling jadual waktu solat bagi negeri kedah tahun 2011.

Kedah Baling Bandar Baharu Kota Setar Kuala Muda Kubang Pasu Kulim Langkawi Padang Terap Pendang Pokok Sena Puncak Gunung Jerai Sik Yan Laman Web Waktu Solat Terkini Yang Mempunyai Kiraan Yang Sama Dengan Jakim.

5112021 cari di laman web kami waktu solat harian untuk bandar alor setar untuk hari ini serta untuk minggu dan bulan yang akan datang. Waktu solat adalah piawai bagi masyarakat muslim seluruh dunia. Jadual waktu solat kedah 2016 zohor asar maghrib :

See also  Warta Kedah

Dibawah Ini Adalah Jadual Waktu Solat Zon Kedah Kota Setar, Kubang Pasu, Pokok Sena (Daerah Kecil), Kuala Muda, Yan, Pendang, Padang Terap, Sik, Baling, Bandar Baharu, Kulim, Langkawi, Puncak Gunung Jerai Untuk Tahun 2022 Bagi Memudahkan Anda Untuk Simpan Dan Rujuk.

Waktu solat adalah piawai bagi masyarakat muslim seluruh dunia. Daerah negeri kedah dan sama waktu dengannya solat bukan part time , solat bukan sometime , solat bukan no time. Jadual waktu solat kota setar waktu solat adalah peruntukan tempoh atau selang masa tertentu bagi masyarakat muslim menjalani syariat solat sama ada fardhu.

Baling Jadual Waktu Solat Bagi Negeri Kedah Tahun 2011.

Waktu operasi utc alor setar. Waktu solat islam yang paling tepat di sungai petani, kedah malaysia waktu fajar hari ini 05:59 am, waktu zohor 01:22 pm, waktu asar 04:23 pm, waktu maghrib 07:27 pm & waktu isyak 08:37 pm. Waktu solat jumaat selangor 2015 rasmi sus.

Waktu Solat Kedah 2015 Zohor Asar Maghrib.

Waktu solat kuala lumpur dan putrajaya 2021 imsak. Waktu asar di alor setar. Waktu solat kedah 2021 tahunan 1442h 1443h jakim tahun 2020.

Waktu Solat Adalah Piawai Bagi Masyarakat Muslim Seluruh Dunia.

Waktu solat di alor star kedah. Waktu solat di jitra kedah. Waktu solat bagi negeri negeri di seluruh malaysia kool fm.