negeri malay

Watikah Dato Pahang

Watikah Dato Pahang. Najib bin tun haji abd. Penerima anugerah ini akan menyandang gelaran “dato’ sri diraja”.

Galeri Sha Banknote DARJAH KEBESARAN MAHKOTA PAHANG YANG
Galeri Sha Banknote DARJAH KEBESARAN MAHKOTA PAHANG YANG from sharuddin58.blogspot.com

Dengan nama allah yang amat pemurah lagi amat mengasihani segala pujian bagi allah,. Yab menteri besar pahang menyampaikan watikah pelantikan kepada 12 ahli lembaga perumahan dan hartanah pahang (lphp) di wisma sri pahang di sini hari ini. Najib bin tun haji abd.

Soffi Bin Tan Sri Abd.

Razak, menteri besar pahang dengan ini. Penerima watikah yang dimulai dengan pengerusi jkkk kg alor akar/semambu, en ramli b m taib disampaikan oleh yb encik abd rahim b muda, pengerusi jawatankuasa kerajaan tempatan dan perumahan negeri pahang. Majlis telah dirasmikan oleh yb.

Sementara Itu, Seramai 19 Individu Menerima Watikah Pelantikan Dengan Lima Daripadanya Ialah Hakim Mahkamah Rayuan Syariah Negeri Pahang Iaitu Yaa Dato’ Setia Dr Haji Mohd Na’im Haji Mokhtar, Ya Dato’ Haji Mohd Amran Mat Zain, Ya Dato’ Haji Mohd Shukor Sabudin, Ya Datuk Haji Mohd Radzi Haji Abd Latif Dan Yaa Tuan Haji Wan Mohd Zakri Wan Mohd.

889 likes · 1 talking about this. Galeri sha banknote darjah kebesaran mahkota pahang yang amat mulia darjah indera mahkota pahang dimp membawa gelaran dato. Pegawai daerah temerloh juga turut hadir di dalam majlis tersebut.

See also  Ppsppa Pahang

Dato' Sri Syed Ibrahim Bin Syed Ahmad Dengan Jayanya.

Kamaruzaman pahang pemelihara hutan, g54: Yang hormat profesor dato’ dr daing nasir ibrahim naib canselor universiti malaysia pahang sempena majlis penyerahan watikah pelantikan & majlis mengangkat sumpah jawatan ahli ­ahli majlis perwakilan pelajar universiti malaysia pahang sesi 2008/2009 pada hari rabu, 22 oktober 2008, pukul 8.30 pagi Maran adalah merupakan daerah ke 10 daripada 11 daerah di pahang, malaysia.

Darjah Kebesaran Peringkat Pertama Yang Membawa Gelaran Dato’ Sri Diraja Adalah Dicadangkan Bagi Kurniaan Sebagai Satu Kehormatan Yang Istimewa Terutamanya Kepada Mereka Yang Telah Memberikan Perkhidmatan Terpuji Dan Cemerlang Kepada Raja Pemerintah, Negeri Pahang Darul Makmur Dan Rakyat.

Galeri sha banknote darjah kebesaran mahkota pahang yang amat mulia darjah indera mahkota pahang dimp membawa gelaran dato. Facebook twitter instagram youtube pengerusi jawatankuasa kerajaan tempatan dan perumahan negeri pahang, yb. Darjah kebesaran peringkat kedua yang membawa gelaran dato’ adalah dicadangkan bagi kurniaan terutamanya kepada mereka yang telah memberikan perkhidmatan terpuji dan cemerlang kepda raja pemerintah, negeri pahang darul makmur dan rakyat keseluruhannya.pengurniaan ini biasanya diberikan kepada pegawai kerajaan gred jusa c ke.

Muhammad Muslimi Abd Rahim Kuantan, 19 Mac 2021:

Kata laluan hendaklah diingat dan tidak boleh dicatat, disimpan atau didedahkan dengan apa cara sekalipun. Watikah pelantikan pengerusi jkkk tahun 2020 daerah kuantan. Saya, orang kaya indera shahbandar pahang, dato' mohd.