negeri malay

Youtuber Kelantan Ditahan

Youtuber Kelantan Ditahan. Media hari ini melaporkan seorang youtuber terkenal ditahan selepas dipercayai mencabul seorang pelajar universiti empat bulan lalu di kubang kerian, kota bharu kelantan. Siapa youtuber ditahan cabul pelajar universiti?

YouTuber iSarb Clan Ditahan Lima Minit
YouTuber iSarb Clan Ditahan Lima Minit from limaminit.com

Ketua polis daerah subang jaya, asisten komisioner abd khalid othman berkata, tangkapan dibuat oleh sepasukan polis dari cawangan maksiat, judi. Siapa youtuber ditahan cabul pelajar universiti? Berdasarkan laporan media, kejadian itu berlaku pada 2 ogos ketika suspek menjalankan penggambaran drama youtube di sebuah.

Selepas Beberapa Hari Ditahan Reman Dan Tular Di Media Sosial, Youtuber Tersebut Telah Dibebaskan Dan Teamnya Sanggup Datang Dari Kuala Lumpur Ke Kelantan Untuk Menemuinya.

Polis menahan tiga lelaki selepas menemukan 97 kotak besar berisi mercun dan bunga api bernilai rm45,000 dalam lori yang dinaiki mereka dalam perjalanan ke j. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on youtube. Siapa youtuber ditahan cabul pelajar universiti?

See also  Kelantan City

Ketua Polis Daerah Kota Bharu, Asisten Komisioner Abdul Rahim Daud, Berkata Suspek Seorang Pemuda 22 Tahun Itu Ditahan Selepas Tampil Di Ibu Pejabat Polis Daerah (Ipd) Kota Bharu Jam 10.30

Selepas beberapa hari ditahan reman dan tular di media sosial, youtuber tersebut telah dibebaskan dan teamnya sanggup datang dari kuala lumpur ke kelantan untuk menemuinya. By lima minit posted on december 12, 2020 december 12,. Mangsa yang berusia 24 tahun tampil membuat laporan selepas melihat kes ke atas pendakwah selebriti yang sedang hangat ini.

Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Abd Khalid Othman Berkata, Tangkapan Dibuat Oleh Sepasukan Polis Dari Cawangan Maksiat, Judi.

Dalam satu perkongsian di twitter yang telah dipadamn, mangsa yang juga merupakan seorang instafamous telah. Media hari ini melaporkan seorang youtuber terkenal ditahan selepas dipercayai mencabul seorang pelajar universiti empat bulan lalu di kubang kerian, kota bharu kelantan. Namun, minggu ini masyarakat dikejutkan dengan penahanan seorang youtuber terkenal berasal dari kelantan kerana dituduh mencabul seorang wanita.

Youtuber Bergaduh Di Gelanggang Futsal Ditahan.

Tampil serah diri sekadar gambar hiasan youtuber itu bertindak menyerah diri susulan aduan yang dibuat terhadapnya atas dakwaan mencabul. “mereka sedang berhibur dengan menikmati muzik kuat dan 17 orang termasuk 4 wanita juga positif meth. Youtuber ditahan cabul pelajar universiti.

Youtuber Muda Dari Kelantan Ditahan Cabul Pelakon Tambahan.

Susulan daripada itu, dia telah ditahan bagi siasatan lanjut. Hal tersebut di muat naik oleh salah seorang youtuber terkenal di media sosial dengan mengucapkan syukur diatas pembebasan tersebut. Hal tersebut di muat naik oleh salah seorang youtuber terkenal di media sosial dengan mengucapkan syukur diatas pembebasan tersebut.